Şok eden karar, iki yıldız oyuncudan veda...
26.05.2021

1/13
Yeni sezon kadrosu için sadece nokta atışı transferler planlayan Fenerbahçe’de ayrılacak oyuncular üzerinde de çalışılıyor. İlk etapta veda edecek iki yıldız şimdiden belli oldu. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmeleri...

2/13
MEVCUT KADRO ÜZERİNDE DEĞİŞİM

Süper Lig'de 41. haftada Sivasspor mağlubiyetiyle Fenerbahçe ayağına gelen fırsatı tepmiş, şampiyonluk fırsatını kaçırmıştı. Sarı-lacivertlilerde son haftalar güzel geçse de sezon genelinde beklentilerin altında geçen yılın bitişiyle yeni sezon öncesi teknik direktör seçimi kadar mevcut kadro üzerinde de çalışmalar yapılıyor.

3/13
HEDEF NOKTA TRANSFER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un deyimiyle yeni sezon kadrosu yüzde 70 hazır olan sarı-lacivertliler Süper Lig'de gelecek sezon öncesi sadece nokta atışı transferler istiyor.

4/13
İLK GİDECEKLER TECRÜBELİ İSİMLER

Ancak sarı-lacivertli ekipte başlayacak transferler öncesi ilk etapta takımda bulunan tecrübeli isimlerle yol ayrılıklarının kesinleşmesi hedefleniyor.

5/13
APAR TOPAR İSTANBUL'A ÇAĞRILMIŞTI

Özellikle 35 yaşını da aşmış olan Jose Sosa gibi isimlerin vedaya yakın olduğu belirtildi. Apar topar tatil yaptığı Bodrum'dan İstanbul'a çağrılan ve kulüpte Başkan Ali Koç ile de görüşme yapan Sosa, Arjantin’e dönmeye sıcak bakıyor.

6/13
GUSTAVO DA TEKLİFLER DEĞERLENDİRECEK

Fenerbahçe A Takım Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu ile ligin son döneminde yedek kalan Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo da Brezilya ve Fransa’dan gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

7/13
ESTUDİANTES HABER BEKLİYOR

Sosa için Estudiantes takımı haber bekliyor. Bu nedenle Arjantinli futbolcu, Fenerbahçe ile olan son durumunu netleştirmeyi planlıyor.

8/13
BELÖZOĞLU SOSA'YI İSTİYOR

Ancak teknik direktörlük için Emre Belözoğlu kalırsa Sosa ile çalışmayı düşünüyor. Sosa’nın durumu daha çok teknik direktörle paralel olacak.

9/13
GUSTAVO'NUN AYRILIĞINA HERKES SICAK

Luiz Gustavo da ise durum daha farklı. Brezilyalı orta sahanın ayrılmasına herkes sıcak bakıyor.

10/13
MAAŞI DA PROBLEM

Gustavo da bilhassa Brezilya’dan Flamengo ve Fransa’dan Ligue 1 takımlarının radarında duruyor. Deneyimli yıldızın maaşı da 3 milyon euroyu aştığı için ayrılmasının önünde engel bulunmuyor.

11/13
RAKAMLARLA GUSTAVO-SOSA

Sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo ve Jose Sosa için ayrılık beklentisi bulunurken OPTA’nın çıkardığı rakamlar dikkat çekiyor. 2020-21 sezonunda Sosa ve Gustavo’nun lig rakamları öne çıkarıldı.

12/13
34 MAÇ: 4 GOL- 3 ASİST

Buna göre her iki futbolcu da 34 maçta oynadı. Sosa, 34 maçta 4 gol 3 asist yaparken, yüzde 84 pas isabeti, 40 şut pası, 35 top kapma ve 40 pas arasıyla göze çarptı.

13/13
34 MAÇ: 1 GOL - 1 ASİST

Gustavo da yine 34 karşılaşmada 1 gol 1 asistle oynarken, yüzde 91 pas isabeti, 15 şut pası, 30 top kapma ve 48 pas arasıyla mücadele etti.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.