Teknik direktör Joachim Löw'den Fenerbahçe'ye transfer yanıtı!
26.05.2021

1/9
Yeni sezon öncesi teknik direktör konusunda henüz somut adım atamayan Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Joachim Löw'den flaş açıklama geldi. EURO 2020 sonrası Almanya Milli Takımı'ndaki 18 yıllık görevinden ayrılacak olan tecrübeli hoca sarı-lacivertli takıma transfer yanıtı verdi. İşte detaylar...

2/9
EURO 2020'DEN SONRA AYRILACAK

EURO 2020 sonrası Almanya Milli Takımı'ndaki 18 yıllık görevinden ayrılacak olan Löw Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında yer alıyor. Tecrübeli teknik adamla İspanyol devi Real Madrid de ilgileniyor.

3/9
BELÖZOĞLU ZİRVESİ

Sarı-lacivertli yönetimin yeni sezonda yabancı bir teknik direktörle çalışmak istediği, Emre Belözoğlu'nun ise yoluna teknik direktör olarak devam etmek istediği belirtilirken; Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile yapacağı görüşmenin ardından konu netlik kazanacağı ifade edildi.

4/9
ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Teknik direktör konusu henüz çözüme kavuşmayan Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den transfer yanıtı geldi. Alman teknik adam önemli açıklamalar yaptı.

5/9
TEKLİFİ REDDETTİ

Haber Global'in haberine göre; sarı-lacivertlilerin Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'e teklifte bulunduğunu ancak bu teklifin deneyimli teknik adam tarafından reddedildiği kaydedildi.

6/9
DİNLENMEK İSTİYOR

Tecrübeli teknik adam gerekçe olarak ise, EURO 2020 sonrasında bir süre dinlenmek istemesini sunduğu belirtildi.

7/9
DAHA ÖNCE FENERBAHÇE'DE ÇALIŞMIŞTI

Daha önce Fenerbahçe'de de Löw ismi öne çıkmıştı. 1998-99 sezonunda sarı-lacivertli kulüpte görev yapan Alman çalıştırıcı, şu anda İspanya'ya daha yakın duruyor.

8/9
FLORENTINO PEREZ, LOW'Ü İSTİYOR

Zinedine Zidane yönetiminde bu sezon hiç kupa alamayan Real Madrid'de Başkan Florentino Perez'in Joachim Löw'ü istiyor. Perez'in markajındaki diğer isimler Raul Gonzalez ile Massimiliano Allegri.

9/9
İSPANYOLCA DERSLERİ ALIYOR

Marca'daki habere göre 61 yaşındaki teknik adamın sene başından beri İspanyolca özel ders aldığı ve La Liga'da çalışmak istediği vurgulandı.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.