Emre Belözoğlu sürprizi! Resmi teklif yapıldı, yeni adresi...
23.05.2021

1/12
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sportif direktör olarak görev alan fakat Erol Bulut ile yolların ayrılmasıyla birlikte futbol a takım direktörlüğüne getirilen Emre Belözoğlu'na sürpriz teklif! Genç teknik adamın bu teklife ne cevap vereceği merak edilirken yapılan resmi teklif herkes şaşırttı. İşte Emre Belözoğlu'na gelen teklifin detayları...

2/12
EMRE BELÖZOĞLU'NA SÜRPRİZ TEKLİF

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'na sürpriz teklif! Fenerbahçe'nin başında çıktığı maçlarda aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa oldukça yaklaşan fakat sonunu getiremeyen Belözoğlu'na gelen teklif herkesi şaşırttı. İşte o teklif ve detayları...

3/12
BULUT'UN ARDINDAN TEKNİK ADAM OLARAK DEVAM ETTİ

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu belirsizliği yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon sportif direktör olarak göreve başlayan ve yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren genç futbol adamı, Erol Bulut'un görevden alınmasının ardından takımın başında teknik direktör olarak sahaya çıkmıştı.

4/12
BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Sezona flaş transferlerle ve şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak özelikle iç saha kayıpları sonrası ligi üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe’de bilinmezliklerle dolu bir döneme girildi.

5/12
ALİ KOÇ'UN KARARI BEKLENİYOR

Teknik direktör Emre Belözoğlu’yla devam edilip edilmeyeceği de Ali Koç’a bağlı. Başkan Ali Koç’un ünlü bir teknik adamı seçim vaadi olarak öne çıkartabileceği kulislerde dolaşırken, bu ismin Joachim Löw olduğu yolunda söylentiler mevcut.

6/12
GÖREVE NASIL DEVAM EDECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu'nun sözleşme süresi yakında dolacak. Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile yola devam etmesi beklenirken genç futbol adamın kulübede mi yoksa tribünde mi olacağı henüz netlik kazanmadı.

7/12
SİVASSPOR MAÇINDA TEPKİ TOPLAMIŞTI

Erol Bulut'un ardından Fenerbahçe'nin başına geçen ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Belözoğlu, Demir Grup Sivasspor maçında eline kadar gelen şampiyonluk fırsatını tepmişti. Belözoğlu'nun o karşılaşmada yaptığı oyuncu değişiklikleri büyük tepki toplamıştı.

8/12
SÜRPRİZ TEKLİF

Fenerbahçe ile sözleşmesi yakında dolacak olan Emre Belözoğlu'na sürpriz bir teklif geldi. Genç futbol adamı bu teklif karşısında şaşkına dönerken teklifin detayları da belli oldu.

9/12
MİLLİ TAKIMDA ANTRENÖRLÜK TEKLİFİ

Asist Analiz'de yer alan habere göre EURO 2020’yi bekleyen A Milli Futbol Takımı’nda flaş bir gelişme yaşanmak üzere. Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş’in, Emre Belözoğlu’nu milli takım teknik ekibine antrenör olarak dâhil etmek istediği öğrenildi.

10/12
ŞENOL GÜNEŞ BİZZAT GÖRÜŞECEK

Öte yandan Şenol Güneş’in, Emre Belözoğlu ile görüşerek kendisini milli takımın antrenör ekibinde görmek istediğini aktaracağı bilgisi de alındı.

11/12
BELÖZOĞLU'NUN CEVABI MERAK EDİLİYOR

Erol Bulut’un ayrılığının ardından Fenerbahçe A Takım Sorumlusu olarak göreve başlayan Emre Belözoğlu’nun, bu teklife ne cevap vereceği konusu ise belirsizliğini koruyor.

12/12
FENERBAHÇE'DEN YENİ TEKLİF GELMEZSE...

Emre Belözoğlu'nun sözleşmesinin sona ermesini beklediği ve Fenerbahçe'den yeni bir teklif almaması durumunda Şenol Güneş'in teklifin kabul edeceği iddia ediliyor.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.