Fenerbahçe rotasını İtalya'ya çevirdi! Emre Belözoğlu...
20.05.2021

1/8
Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gündem gelecek sezonun transferlerine çevrildi. Sarı-lacivertlilerde öncelikli bölge ise her iki kanatta oynayabilen bir isim olarak ön plana çıkıyor. Teknik sorumlu Emre Belözoğlu bu doğrultuya göre gündemine genç futbolcuyu aldı. İşte o isim ve detaylar...

2/8
2020-2021 sezonunu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gündem gelecek sezon doğrudan ilk 11'de oynayabilecek bir ismi kadroya katmak. Sarı-lacivertliler bu transfer için rotasını İtalya'ya çevirdi.

3/8
Bu sezon özellikle kanat bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan ve birçok futbolcuyu o pozisyonda deneyen Fenerbahçe'de bir türlü beklenilen verim alınamadı.

4/8
Özellikle devre arasında kadroya katılan Osayi'den büyük beklentisi olan sarı-lacivertlilerin bu sürede yıldız isminden skor ve asist olarak katkı alamaması hayal kırıklığı yarattı.

5/8
23 yaşındaki futbolcu bu sezon 18 karşılaşmada görev alırken sadece 1 gol kaydetti. Teknik sorumlu olarak Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra ise genç futbolcu fazla şans bulamadı.

6/8
Emre Belözoğlu'nun, gelecek sezon için transfer listesinin ilk sırasına her iki kanatta oynayan bir futbolcuyu yazdığı öğrenildi. Belözoğlu bu konuda İtalya'daki bağlantılarını kullanarak harekete geçti.

7/8
O İSİM HAUGE!

İtalya'nın Milan takımında oynayan Norveçli yıldız bu sezon toplamda 23 karşılaşmada oynarken 5 gol 1 asist üretti.

8/8
21 yaşındaki Hauge'nin Milan ile kontratı 2025 yılında sona eriyor. Emre Belözoğlu genç futbolcuyu kadroya kiralık olarak katmak için harekete geçti. (A Spor)


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.