Dorukhan Toköz Fenerbahçe'ye, Ozan Tufan Premier Lig'e!
20.05.2021

1/13
Hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş'ta geleceği belirsizliğini koruyan isimlerden olan Dorukhan Toköz, şampiyonluk kutlamalarında dikkat çeken bir hamle yaptı. (Hürriyet)

2/13
ŞARKISIYLA ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Vodafone Park'ta yapılan kutlamalarda futbolcular tek tek sahneye çıkarken, her futbolcu seçtiği şarkı eşliğinde kırmızı halıda boy gösterdi.Siyah-beyazlı takımda sıra Dorukhan Toköz'e geldiğinde, milli oyuncunun seçtiği şarkı tüm Beşiktaşlıları şaşkına çevirdi.

3/13
SEZEN AKSU'DAN “GİDİYORUM“

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2020 aday kadrosunda da bulunan ve Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezonun tamamlanmasıyla sona eren başarılı orta saha, şampiyonluk seremonisine Sezen Aksu'nun “Gidiyorum“ şarkısıyla çıktı. Dorukhan Toköz'ün bu seçimi Beşiktaş taraftarını şaşırtırken, milli oyuncunun siyah-beyazlılarla sözleşme yenilemeyeceği ve takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

4/13
GUSTAVO YERİNE F.BAHÇE'YE

Yeni sezonda Fenerbahçe'de en büyük değişiklik orta sahada gerçekleşecek. Sarı lacivertlilerde Gustavo ile yollar ayrımına gidilecek. Bununla birlikte orta sahada Dorukhan Toköz takıma katılacak.

5/13
BEŞİKTAŞ SONRASI HAMLE

Emre Belözoğlu’nun onun gibi hem orta saha hem sağ bek oynayabilen Dorukhan Toköz’e imza attırmayı istediği ancak iki kulüp arasındaki iyi ilişkiler gereği ancak Beşiktaş devreden çıktıktan sonra adım atılacağı öğrenildi.

6/13
OZAN TUFAN YOLCU

Son iki sezondur Fenerbahçe’nin ve milli takımın jokeri durumundaki Ozan Tufan ile yollar kesin olarak ayrılıyor. Ozan'ın yeni adresi de belli...

7/13
“İNGİLTERE'Yİ İSTİYORUM“

Ozan yaklaşık 2 ay önce A Milliler’in Letonya ile oynadığı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında “Oynamak istediğim lig; Premier Lig. Orada kendimi görmek istiyorum. İnşallah bu da en kısa sürede gerçekleşir” sözleriyle Ada’da oynamak istediğini net olarak ifade etmişti.

8/13
İKİ CİDDİ TALİP

Ozan Tufan'ın boşluğunu yerini yakın arkadaşı Dorukhan Toköz'le dolduracak Fenerbahçe, 6 numara bölgesine de kesin olarak bir transfer yapacak. Ozan Tufan'ın Premier Lig'den ise iki ciddi talibi bulunuyor.

9/13
EURO 2020 SONRASI İMZA

Crystal Palace ve Leicester City’in uzun süredir radarında olan yıldız oyuncunun milli takım formasıyla boy göstereceği EURO 2020 maçlarından sonra bu iki veya devreye girebilecek diğer kulüpler arasından tercihini yapıp imzayı atması bekleniyor.

10/13
SERGEN YALÇIN KUCAK AÇMIŞTI

2018 yılında Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılarak Dereağzı’na alt yapıyla antrenmanlara yollanan Ozan Tufan’a o dönem Alanyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın kucak açmıştı.

11/13
“İNGİLTERE'YE GİT OZAN“

O dönem 22 yaşındaki Ozan Tufan’ın kafasına Premier Lig’i hedef olarak sokan Sergen Yalçın’ın onu bu şekilde motive ettiği ve İngiltere’ye gidebilmesi için mutlak suretle kendini toparlayıp milli takıma yükselmesi gerektiğini öğütlemişti. Ozan’ın yeni rotasında hedefe ulaşması için İngiltere’nin A.B dışındaki ülkeler için koyduğu kritere uygun olmak büyük önem taşıyordu.

12/13
ŞARTLARI KARŞILIYOR

Bilindiği gibi İngiliz Federasyonu Premier Lig'e transfer için ‘Oyuncunun kendi ülke milli takımlarının maçlarında yüzde 75 oynama, o ülkenin milli takımın dünya sıralamasında ilk 70’te olması’ şartı bulunmakta.

13/13
PREMIER LİG'E HAZIR

Alanyaspor’da yeniden milli takıma seçilen ve bir daha milli takımı bırakmayan Ozan Tufan böylece artık müthiş çıkışını Premier Lig'le taçlandırmaya hazır hale gelmişti.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.