Fenerbahçe flaş sözleşme kararı! Opsiyon ihtimali yok
07.05.2021

1/9
Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken Beşiktaş'ın puan kaybını bekleyen Fenerbahçe'de gelecek sezon planlaması çoktan başladı. Transferlerin yanı sıra eldeki futbolcuların maaşlarını da düzenlemek isteyen sarı-lacivertli ekipten flaş bir hamle geldi. İşte Fenerbahçe'deki o gelişme...

2/9
FLAŞ MAAŞ HAMLESİ

Gelecek sezon Avrupa'da mücadele edecek Fenerbahçe'de kadro planlaması çoktan başladı. Eldeki futbolcularından maksimum verim almak isteyen sarı-lacivertli ekipten flaş bir hamle geldi.

3/9
ALTAY ELİNDEN SAKATLANDI

Geçtiğimiz ay antrenman sırasında eline gelen top nedeniyle bileğinde kırık meydana gelen Altay Bayındır, ameliyat olmuş ve sezonun son haftalarının büyük bir bölümünü kaçırmıştı.

4/9
HARUN İÇİN KARAR VERİLDİ

Başarılı kalecinin yerine o tarihten bu yana Harun Tekin kaleye geçmişti. Fenerbahçe'nin gelecek sezon da kadrosunda görmek istediği 31 yaşındaki eldiven için flaş bir karar verildi.

5/9
OPSİYON KULLANMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçe'de, kaleci Harun Tekin'in mevut yapılan sözleşmesinde opsiyon hakkı bulunuyor. Ancak sarı-lacivertli ekip opsiyonu kullanmayarak başka bir yola başvuracak.

6/9
MAAŞI 1.5 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler bu opsiyonu kullanırsa Harun'a yine 1.5 milyon Euro ödeyecek. Yönetim için böyle bir seçenek söz konusu değil.

7/9
HEDEF YENİ SÖZLEŞME

Bunun yerine kaleci Harun ile yeni sözleşme yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler daha düşük bir ücrete imzaları atmayı istiyor.

8/9
600 BİN EUROYA İMZA

Fenerbahçe gelecek sezondan itibaren yapılacak sözleşme karşılığında Harun Tekin'e yıllık 600 bin Euro teklif etmeyi planlıyor.

9/9
HEM İNDİRİM HEM ALTERNATİF

Sarı-lacivertli ekip böylece hem elinde kaleci alternatifini korumuş hem de maaşında indirim yapmış olacak.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.