Fenerbahçe'de ilk ayrılık! İşte yeni adresi
23.04.2021

1/8
Gelecek sezonun kadro yapılanma çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının yanı sıra mevcut oyuncularla ilgili kararlar alınmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı ve Emre Belözoğlu'nun çok şeyler beklediği isimle yol ayrımına gelindi. Performansıyla hayal kırıklığı yaratan futbolcunun yeni adresi de belli oldu. İşte o isim ve detaylar...

2/8
Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Sezon sonunda bazı isimlerle yollarını ayıracak Kanarya'da ilk veda belli oldu.

3/8
Sarı-lacivertlilerin sezon başında transfer ettiği Uruguaylı stoper Mauricio Lemos performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

4/8
Hürriyet'in haberine göre, bu sezon ligde sadece 8 maçta forma giyebilen Lemos'un üstü şimdiden çizildi. Son 2 maçta sakatlığı olmamasına rağmen kadroya dahil edilmeyen 26 yaşındaki futbolcu sezon sonunda yollar ayrılacak.

5/8
BELÖZOĞLU ÇOK UMUTLUYDU!

Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük yaptığı dönemde kadroya katılan Lemos beklenen performansı sergileyemedi. Belözoğlu, 25 yaşındaki futbolcudan çok şey beklediklerini ifade etmişti ancak umulan olmadı.

6/8
Sarı lacivertliler 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Lemos'u kiralık olarak başka bir takıma göndermek istiyor.

7/8
Anadolu kulüplerinin Lemos'u transfer etmek istediği ancak Uruguaylı stoperin Türkiye'de Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamak istemediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

8/8
İSPANYA'YA DÖNMEK İSTİYOR!

Sezon sonunda Kanarya'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mauricio Lemos'un yeniden İspanya'ya dönmek istediği belirtiliyor.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.