Fenerbahçe'ye Szalai piyangosu! Rekor teklif...
22.04.2021

1/9
Fenerbahçe'nin devre arasında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'dan 2 miyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Attila Szalai'nin değeri her geçen gün katlanıyor. Macar savunmacı, geldiğinden beri sergilediği performansla Avrupa takımlarının dikkatini çekti. İngiltere Premier Lig ekipleri, Szalai için rekor rakamları gözden çıkardı.

2/9
Fenerbahçe'nin devre arasında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'dan transfer ettiği Attila Szalai kıymete bindi.

3/9
Sabah'ta yer alan habere göre; Macar stoperin birkaç ayda gösterdiği performans Avrupa transfer piyasasına girmesini sağladı. Sadece 2 milyon euro bedelle takıma dahil edilen 23 yaşındaki savunma oyuncusu için rekor rakamlar konuşuluyor.

4/9
Fenerbahçe'ye geldiğinden beri ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanan Macar stoper Szalai için transfer iddialarının sonu gelmiyor.

5/9
İngiliz basının iddiasına göre Premier Lig ekibi Leicester City'nin Macar yıldız için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

6/9
Haberde Newcastle United ve Aston Villa'nın da 23 yaşındaki stoper için girişimde bulunacağı iddia edildi.

7/9
Fenerbahçe'nin de Attila Szalai'nin yüksek performansı nedeniyle en az 20-25 milyon euro civarında bir bonservis bedeli beklediği belirtildi.

8/9
23 yaşındaki savunmacı, 3 giydiği Sarı-lacivertli formayla ligde 15, kupada ise 1 maça çıktı. Szalai bu maçlarda 2 de gol attı.

9/9
Daha önce Türkiye'den bir yurt dışı takımına giden en pahalı furbolcu unvanı ise 2018'de Beşiktaş'tan İngiliz ekibi Everton'a 22.5 milyon euro bedelle transfer olan Cenk Tosun ait.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.