Fenerbahçe'de gizli teknik direktör görüşmesi ortaya çıktı!
14.04.2021

1/14
Süper Lig'de sezona Erol Bulut yönetiminde giriş yapan Fenerbahçe'de kötü iç saha performansı ve inişli çıkışlı sonuçlar, genç teknik adamın sonunu hazırlamıştı. Fenerbahçe'de takımın başına geçen Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda koltuğu devredeceği isim belli oluyor. (Milliyet)

2/14
Sezona Sportif Direktör olarak başlayan ve yapılan 22 yeni transferde imzası bulunan Emre Belözoğlu'nu Beşiktaş ile 1-1 berabere kalınan derbinin ardından takımın başına geçiren Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik adam için çalışmalarını sürdürüyor.

3/14
Emre Belözoğlu ile sezonun sonunda mutlu sona ulaşmak için ligde kalan 7 maçta 7 galibiyet almanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezon takımı emanet edeceği tecrübeli bir teknik adam arayışında.

4/14
Son olarak Erol Bulut'un A Takım ile ilişiği kesildikten sonra Emre Belözoğlu'na yardımcı olarak getirilen Antrenör Erdinç Sözer, daha evvel görev aldığı takımlar nedeniyle Fenerbahçe'nin sezon sonundaki teknik adam planlarına adeta ışık tutuyor.

5/14
Kariyerinde Herta Berlin, Wolfsburg, Stuttgart, Hamburg ve Leverkusen gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yapan Erdinç Sözer, Fenerbahçe'nin gelecek sezon takımı emanet etmek istediği 'ekol'ün habercisi olarak görülüyor.

6/14
Löw iddiası ortaya çıkmıştı

Yönetimin aldığı Erol Bulut kararı sonrasında Fenerbahçe'nin ilgilendiği dünyaca ünlü teknik adam Löw, Almanya Milli Takımı ile oaln birlikteliğini bu yaz oynanacak olan EURO 2020 sonrasında noktalandıracağını açıklamıştı.

7/14
Löw mola vereceğini açıkladı

Bu açıklamanın ardından ünlü teknik adam için nabız yoklayan Fenerbahçe, Alman basının iddiasına göre hoca ile anlaşmaya varsa da Löw cephesinden bu haberlerin ardından açıklama geldi. Löw, EURO 2020 sonrasında dinlenceğini ve takım çalıştırmaya bir süre ara vereceğini duyurdu.

8/14
Gizli görüşme ortaya çıktı

Tüm bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin yeni hedefi ve kapalı kapılar ardında yapılan görüşmeler basına yansıdı. Bir dönem Türkiye'de görev alan Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan ve şu anda Alman devi Borussia Dortmund'da teknik adamlık görevini üstlenen Edin Terzic'in görevi devraldığı isim Lucien Favre ile Fenerbahçe'nin yaptığı gizli görüşme ortaya çıktı.

9/14
Kariyerine İsviçre'de takım çalıştırarak başlayan Favre, Borussia Dortmund'dan önce Almanya Bundesliga'da Herta Berlin ve Glladbach takımlarını çalıştırdı.

10/14
Almanya Bundesliga'da 3 takım çalıştıran Favre, bu takımlarla toplamda 393 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda rakiplerini tam 197 maçta mağlup etmeyi başarırken 81 karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrıldı.

11/14
Borussia Dortmund'da 896 gün süre almayı başaran 63 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe ile yeni sezon için bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

12/14
İmzadan vazgeçti

Avrupa basınında yer alan habere göre, Kariyerinde Almanya, İsviçre ve Fransa dışında bir kulüp takımı çalıştırmayan teknik adamla yeni sezon öncesi görüşen Fenerbahçe, sözleşme şartlarının konuşulduğu sırada imzadan vazgeçti.

13/14
Borussia Dortmund'u çalıştırdığı sürede bonuslar ile birlikte yılda 4.5 milyon eurodan fazla kazanan teknik adamın buna benzer bir ücreti Fenerbahçe'den de talep ettiği, bu miktarı yüksek bulan yönetimin ise Lucien Favre'nin bu hamlesi sonrasında alternatif isimlere yönlendiği belirtildi.

14/14
Borussia Dortmund'u çalıştırdığı sürede bonuslar ile birlikte yılda 4.5 milyon eurodan fazla kazanan teknik adamın buna benzer bir ücreti Fenerbahçe'den de talep ettiği, bu miktarı yüksek bulan yönetimin ise Lucien Favre'nin bu hamlesi sonrasında alternatif isimlere yönlendiği belirtildi.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.