Mesut Özil resmen kulüp sahibi oldu! Resmi açıklama geldi: Dönüm noktası
13.04.2021

1/11
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'den büyük bir sürpriz geldi. Yıldız futbolcu resmen kulüp sahibi oldu. İşte son dakika sürprizinde detaylar...

2/11
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil hiç beklenmedik bir hamleyle gündeme geldi. Mesut'un yer aldığı bir yatırım grubu resmen futbol kulübü satın aldı.

3/11
BU KEZ HEDEF MEKSİKA

Geçtiğimiz yıllarda Amerikalı yatırımcılar, İngiltere, Fransa ve İtalya'da kulüpler satın alarak futbol dünyasına damgasını vurmuştu. Bu kez Mesut'un da içinde bulunduğu bir grup yatırımcı gözünü Meksika'ya dikti.

4/11
MESUT, EVA LONGORİA, KATE UPTON...

Bu kez de Mesut Özil'in içlerinde bulunduğu Amerikalı isimler oyuncu Eva Longoria, model Kate Upton, ünlü beyzbol oyuncusu Justin Verlander, emlak yatırımcısı Al Tylis ve MLS kulübü DC United'da yönetici olan Sam Porter Meksia kulübü Nexaca'nın yarısını aldı.

5/11
KULÜP RESMEN AÇIKLADI

Meksikalı futbol takımı Club Necaxa bu sabaha karşı yaptığı resmi açıklamayla %50 hissesinin satıldığını açıkladı. Bu resmi duyuruyla satın alımın tamamlandığı da ifade edildi.

6/11
NEXACA: 'DÖNÜM NOKTASI'

Kulüp bu sabah yaptığı 'Önemli bir dönüm noktası' başlıklı açıklamasında satın alımı 'tarihi stratejik bir yatırım' olarak değerlendirirken mali olarak hiçbir detay verilmedi.

7/11
HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK

Club Nexaca tarafından yapılan açıklamanın detaylarından kulübün yönetiminin, isminin ve logosunun kesinlikle değişmeyeceği ifade edildi.

8/11
LİGİN SON SIRASINDA

Liga MX takımlarından olay Club Necaxa, ligin son sırasında yer alıyor ve Meksikalı Tinajero ailesi tarafından yönetiliyor.

9/11
HEDEF 40 MİLYON MEKSİKALI

Meksika'nın 128 milyon nufüsü bulunurken, sadece Amerika'da 37 milyon Meksikalı yaşıyor. Yatırım grubu Nexaca'yı bu nufüs nedeniyle aldığı ve izlenme, sponsorluk satışları ve ürün satışlarından büyük gelir bekledikleri belirtildi.

10/11
LİG YÖNETİMİ HENÜZ ONAYLAMADI

Tarihi satın alımla ilgili işlemlerin sürdüğü belirtilirken, Meksika Liga MX yönetiminin henüz satışı onaylamadığı ifade edildi. En kısa sürede lig yönetimi tarafından satışın resmiyete dökülmesi bekleniyor.

11/11
BÜYÜK HAYRAN KİTLESİ VAR

Brezilya'daki Dünya Kupası Şampiyonluğu'ndan sonra Meksika'da müthiş bir hayran kitlesine sahip olan Özil, Real Madrid forması giydiği dönemde de Meksika'da popülaritesini iyice artırdı. Mesut, böylece Meksika'dan futbol takımı sahibi olan ilk Türk oldu.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.