Emre Belözoğlu: "Değişimi herkese gösterin"
05.04.2021

1/14
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu dönemi bugün başlıyor. Denizlispor maçıyla beraber yepyeni bir sayfa açacak sarı-lacivertlilerde oluşan pozitif ortamla şampiyonluk mücadelesi amaçlanıyor.

2/14
SAMANDIRA'DAKİ HAVA POZİTİFE DÖNDÜ

Fenerbahçe, bugünkü Denizlispor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Erol Bulut’un gönderilip takımın başına Emre Belözoğlu’nun getirilmesiyle birlikte Samandıra’daki hava şimdiden pozitife döndü.

3/14
DEĞİŞİMİ HERKESE GÖSTERİN

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'nin yeni teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, Yukatel Denizlispor maçı öncesinde takımla kritik bir toplantı yaptı. Bu karşılaşmanın ilk maçı olması nedeniyle kendisi için çok önemli olduğunu da vurgulayan Belözoğlu, “Burada hepinizden destek istiyorum. Fenerbahçe'de bir değişimin başladığını herkese gösterelim“ ifadelerini kullandı.

4/14
ASLA KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ

Denizlispor'un ligin son sırasında olması nedeniyle sorunlu bir takım olarak görülebileceğini kaydeden Belözoğlu, “Ancak daha 2 maç önce burada Gençlerbirliği mücadelesini yaşadık. Asla rakibi küçümsemeyeceğiz. Bu bilinçle sahada olmalıyız. Denizlispor maçı soğutmaya çalışacak. Bunu engellemek için erken gol bulmalıyız. Hızlı başlayıp sonuca giderek, rahat bir mücadele çıkaralım. Taraftarımıza 'Bu takım geri döndü' mesajını verelim“ dedi.

5/14
“10'DA 10 YAPABİLİRİZ“

Genç teknik adam, “Her takımda geçiş süreçleri zor olur. Ancak tecrübeli ve kaliteli bir takımız. Bu konuda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi. Şampiyonluk şanslarının hala olduğuna da değinen Emre Belözoğlu, “Bu bize bağlı değil. Ancak bizim yapabileceğimiz bir şey var. Kalan 10 maçımızı da kazanmak. Evet, zor bir hedef. Ancak birlik olup, kalitemizi sahaya yansıtırsak, 10’da 10 yapacağımıza inancım tam. Yeter ki siz de buna inanın” diye konuştu.

6/14
BİRÇOĞUNU EMRE İKNA ETTİ

Sportif direktör olduğu dönemde transfer sürecinde önemli işler yapan Belözoğlu bu isimlerin birçoğunu bizzat ikna etmişti.

7/14
İDMAN SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Futbolcular tarafından sevilen genç teknik adam kısa sürede antrenman sistemini de değiştirdi. İdman süreleri azaldı. Bunun yerine tempo arttı. Temas ve pas oyununa yönelik çalışmalar başladı.

8/14
PROBLEM SONA ERDİ

Ancak en önemli konu eski teknik adam ile takım arasındaki iletişim problemi artık söz konusu değil. Bu nedenle kalan 10 final haftasına sarı-lacivertliler adeta tek bir vücut olarak hazırlanıyor.

9/14
MORALLER YÜKSEK

Başkan Ali Koç’un da takımı yalnız bırakmadığı bu süreçte morallerin oldukça yüksek olduğu ifade edildi. Sezon boyunca oynayan, oynamayan birçok oyuncu farklı sebeplerden dolayı mutsuzdu.Kalan son 10 maçla birlikte bunların tamamen geride kalması istendi. Teknik adam ve futbol takımı arasındaki iyi iletişim sayesinde de bunun büyük ölçüde başarıldığı ifade edildi. Artık hedefin bu kenetlenmeyi sahaya taşımak olduğu kaydedildi.

10/14
YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Bugünkü maçı kazanarak şampiyonluk yarışına devam etmek isteyen sarı-lacivertliler kalan maçlarla birlikte sezona adeta yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Her maçı final olarak gören teknik heyet, maç maç düşünerek şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

11/14
KÖTÜ SERİYİ BİTİRME PEŞİNDE

Emre Belözoğlu teknik sorumlu olarak ilk kez kulübede yer alacak. Ligdeki iddianın sürebilmesi için Belözoğlu’nun ilk sınavından zaferle çıkmasının önemi büyük. Haftaya 59 puanla 3. sırada giren Kanarya bugün kazanırsa puanını 62 yapacak ve 2.’liğe yükselecek. Ezeli rakibi G.Saray’a karşı psikoljik üstünlüğü eline geçirecek. Tarihinin en kötü iç saha performanslarından birine imza atan sarı lacivertliler kazanırsa Kadıköy’deki kötü serisi bitecek ve 4 maçlık galibiyet özlemi giderecek. Tarihinin en kötü iç saha performanslarından birine imza atan sarı lacivertliler kazanırsa Kadıköy’deki kötü serisi bitecek ve 4 maçlık galibiyet özlemi giderecek.

12/14
GÖZLER HÜCUMDA

Sarı-lacivertli takımda gözler forvetlere döndü. Erol Bulut sonrasında takımın başına geçen Emre Belözoğlu ile daha ofansif bir futbol isteniyor. Genç çalıştırıcının, zaman zaman çift forvete dönmek istediği, daha hücumcu bir anlayış istediği aktarıldı.

13/14
SAMATTA BEKLENTİSİ

Bu sayede forvetlerin ön plana çıkması isteniyor. Sezon başından beri eleştirilerin odağında olan Samatta, Cisse, Valencia ve Thiam’ın yeni oyun anlayışıyla nasıl etki göstereceği merak ediliyor. Bu 4’lünün ligde 30 haftadaki gol katkısı toplamda 23 oldu. Özellikle Samatta 5 golde kalarak hayal kırıklığı yarattı. Emre Belözoğlu ile beraber Samatta başta olmak üzere forvet hattının toparlanması amaçlanıyor. Kalan haftalarda golcülerin performansı hem kendi kaderlerini hem de takımın geleceğini belirleyecek.

14/14
İLK MAÇI OLACAK

Emre Belözoğlu, bugün sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıkacak. Denizlispor mücadelesi aynı zamanda genç antrenörün hocalık kariyerindeki ilk tecrübesi olacak. Emre Belözoğlu, bugün sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıkacak. Denizlispor mücadelesi aynı zamanda genç antrenörün hocalık kariyerindeki ilk tecrübesi olacak.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.