Fenerbahçe'de hedef dünya yıldızı! Eğer Low gelirse...
01.04.2021

1/9
Sarı lacivertlilerde Emre Belözoğlu ve yönetim önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Haziran ayında kulübü PSG ile sözleşmesi biten Julian Draxler'in Fenerbahçe'nin transfer hedefi olduğu gelen bilgiler arasında. Eğer Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Löw olursa Draxler, Fenerbahçe'ye bir adım daha yaklaşacak. İşte son dakika haberinin detayları...

Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon için yine yıldız isimlere yöneliyor. Son dakika haberine göre FenerbahçeS'nin sıradaki hedefi Alman milli takımının önemli oyuncularından Julian Draxler! Daha önce hem Schalke 04 hem de PSG formasıyla Galatasaray'a karşı mücadele eden Draxler, Mesut Özil'in de milli takımdan arkadaşı...

2/9
FENERBAHÇE'DE HEDEF DÜNYA YILDIZI DRAXLER!

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi yaz transfer döneminde de bombaları peşi sıra patlatmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...


Takvim Gazetesi'nin haberine göre Yeni sezonda teknik direktörlüğe Joachim Löw'ü getirmek için çalışan Sarı-Lacivertli yönetimin müthiş transfer planı ortaya çıktı. Alman hoca teklifi kabul ederse, milli takımdan öğrencisi Draxler'e teklif yapılacak. Yıldız futbolcu sezon sonunda PSG'den ayrılacak.

3/9
Bu sezon da yaşanan büyük hayal kırıklığının yeni sezon planlamasına erken başlayan Fenerbahçe'de gündem çok yoğun. Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü isim Joachim Löw'ü getirmek için büyük bir çaba harcayan Sarı- Lacivertliler'in müthiş transfer planını ortaya çıktı.

4/9
SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK

Yönetim eğer Löw'ü ikna ederse rotasını, Alman hocanın milli takımdan öğrencisi olan Julian Draxler'e çevirecek. 27 yaşındaki futbolcunun PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

5/9
LÖW KOZ OLARAK KULLANILACAK

Fransız basınına göre Draxler sezon sonunda kesin olarak PSG ile yollarını ayıracak. Fenerbahçe, Löw'le anlaşması durumunda, başarılı teknik adamı transferde koz olarak kullanacak.

6/9
ORTA ALANDA TAM BİR JOKER

Birçok önemli kulübün transfer gündemindeki Draxler'in Löw faktörüyle Türkiye'ye gelebileceği belirtiliyor. Alman yıldız orta alanın her bölgesinde görev yapabilen tam bir joker.

7/9
27 yaşındaki Draxler, tamamı Löw döneminde olmak üzere 56 kez Almanya formasını giydi ve 7 gol atmayı başardı.

8/9
MAREGA OPERASYONU BAŞLIYOR

Fenerbahçe'nin devre arasında da görüştüğü iddia edilen Porto'nun golcü oyuncusu Moussa Marega için yeni bir anlaşma zemini hazırlanıyor. Portekiz ekindeki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Malili forvet oyuncusu, Porto'yla yeni sözleşme için anlaşma sağlayamadı.

9/9
İngiltere basınından Express Sport muhabiri Ryan Taylor, Fenerbahçe'yi sevindirecek bir iddiayı ortaya attı. İngiliz gazeteci, Porto ile olan sözleşmesini uzatmayan Marega'nın sezon sonunda serbest futbolcu konumuna düşeceğini ve Fenerbahçe'nin bu transferde bir adım önde olduğunu belirtti.

İngitere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve West Ham United'ın da Marega ile ilgilendiğini söyleyen Ryan Taylor, devre arasında da Marega ile ilgilenen Fenerbahçe'nin bu transferde ilk seçenek olacağını belirtti.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.