Fenerbahçe'de flaş Emre Belözoğlu kararı!
01.04.2021

1/8
Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak Emre Belözoğlu takımın başına geçti. Belözoğlu'nun yardımcılığına ise uzun yıllar Almanya'da görev yapan Erdinç Sözer getirildi. Kalan haftalarda zor bir sınav verecek olan sarı-lacivertlilerde yönetim flaş bir Emre Belözoğlu kararı aldı.

2/8
Fenerbahçe'nin verdiği her görevi tereddütsüz kabul eden Emre Belözoğlu, yepyeni bir sınavla karşı karşıya...

3/8
Sarı lacivert aşk uğruna ideallerinden vazgeçen Kaptan, kariyer planlamasında ertelediği hayaline hiç beklemediği şekilde kavuşabilir.

4/8
Kramponlarını astıktan sonra teknik direktörlük eğitimi için yurt dışına gitmeyi planlayan Belözoğlu, sportif direktörlük görevini Fenerbahçe için kabul etmişti.

5/8
Türkiye'nin haberine göre, Mevcut şartlarda sahaya inmeyi de kabul etti. 40 yaşındaki futbol adamı, 10 haftalık olan bu görevden başarıyla çıkmak için elinden geleni yapacak.

6/8
TEK HEDEFİ 10 MAÇ 30 PUAN

Belözoğlu'nun hedefi ligi mümkün olan en iyi yerde tamamlamak. Genç isim tamamen kalan 10 maça ve buradan alınabilecek 30 puana odaklanmış durumda.

7/8
ŞAMPİYONLUK GELİRSE 'DEVAM'

Sarı lacivertlilerin geleceği nisan ayında netlik kazanacak. Bu süreçte altı maça çıkacak olan takım, Denizli, Malatya (D), Antep ve Başakşehir (D) karşılaşmalarının ardından bay geçecek.

8/8
Bu periyotta kayıp istemeyen Belözoğlu, nisanı kapatacakları, Kasımpaşa ve Alanya maçlarını da kazanmaları hâlinde şampiyon olabileceklerine inanıyor. Ki, öyle olursa hoca olarak devam edecek.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.