Fenerbahçe'ye büyük piyango vurdu! Ozan ve Altay derken genç yıldıza 25 milyon euro...
31.03.2021

1/14
Süper Lig'de kalan 10 karşılaşmaya Emre Belözoğlu yönetiminde çıkacak olan Fenerbahçe'de takımın yıldızlarına yapılan transfer teklifleri ortaya çıktı! İşte detaylar...

2/14
TRANSFER BOMBALARI PATLIYOR

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Erol Bulut'un ayrılığının ardından Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle Samandıra'da hava değişirken, yaşanan transfer gelişmeleri de ortaya çıktı.

3/14
TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Bu sezon yaptığı harcamalar neticesinde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi gelirlerine büyük önem veren Fenerbahçe, bir yandan da gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye almaya başladı.

4/14
OZAN İÇİN LIVERPOOL DEVREDE

Son olarak Milli forma ile gösterdiği performansla tekrar tüm dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan için Liverpool'un devrede olduğu iddia edilmişti.

5/14
NORVEÇ MAÇINI İZLEDİLER

The Sun'da yer alan habere göre, Jürgen Klopp Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Norveç maçında 26 yaşındaki oyuncuyu izlemek için bir ekip görevlendirdi.

6/14
13 MİLYON STERLIN

Haberde 2023 kadar sarı-lacivertli takımla sözleşmesi bulunan Ozan için Fenerbahçe en az 13 milyon Sterlin talep ettiği ve Kırmzılar'ın 2015 yılında da milli futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

7/14
SZALAI'YE TEKLİF

Fenerbahçe’de Ozan Tufan'ın ardından Attila Szalai de Avrupa ekiplerinin radarına girdi. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Macar stoper, Leicester tarafından yakın takibe alındı.

8/14
İZLEMEK İÇİN GELİYOR

Fanatik'in haberine göre; Mavi-Beyazlılar’ın, Szalai’nin Macaristan’ın Polonya ile oynadığı maça gözlemci gönderdiği kaydedildi. Szalai’nin Fenerbahçe’deki performansının da takip edileceği kaydedildi.

9/14
SAVUNMADA SIKINTILI

Leicester’ın stoper hattında Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Wesley Fofana ve emektar kaptan Wes Morgan bulunuyor. Son dönemde 3’lü savunmayı tercih eden Brendan Rodgers, zaman zaman orta saha oyuncularını savunmaya çekmek zorunda kaldı.

10/14
ÇAĞLAR'IN YERİNE SZALAI

Milli yıldızımız Çağlar Söyüncü’nün takımdan ayrılma ihtimali de belirince, Leicester transferde önceliği stopere verdi. Attila Szalai’nin de en önemli adaylardan biri olduğu, sol ayağını kullanması, fizik gücü ve oyun kurma becerisiyle ön plana çıktığı vurgulandı.

11/14
25 MİLYON EURO...

Sarı-Lacivertliler, ocak ayında takıma katılan 23 yaşındaki savunmacının performansından çok memnun. Szalai’nin satılması düşünülmüyor. Ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alınabilir. Leicester, geçen ekim ayında Wesley Fofana için St.Etienne’e 35 milyon Euro (345 milyon TL) ödemişti. Fenerbahçe’nin de Macar stoper için kapıyı en az 25 milyon Euro’dan (246 milyon TL) açması bekleniyor.

12/14
EURO 2020 BEKLENECEK

Fenerbahçe Yönetimi, yaz transfer döneminde gelebilecek teklifler için yol haritasını belirledi. Buna göre 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan EURO 2020 öncesi hiçbir teklifin kabul edilmeyeceği öğrenildi.

13/14
ÇİN'DEN THIAM BOMBASI

Sarı- lacivertlilerin sezon başında bonservis bedeli ödemeden Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Senegalli golcüye bir Çin ekibinin talip olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcuda ısrarcı olun Çin kulübünün 7 milyon euro'yu da gözden çıkardığı ifade edildi.

14/14
7 MİLYON EURO...

Bu sezon yalnızca Thiam değil diğer golcüleri Samatta ve Cisse'den de beklediği performansı alamayan Fenerbahçe'nin bu transfere sıcak baktığı kaydedildi. Yönetimin sezon sonunda 7 milyon euro bedel karşılığında Thiam'ın satışını onaylayacağı vurgulandı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.