Maurizio Sarri'den flaş Fenerbahçe cevabı!
30.03.2021

1/11
Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Fenerbahçe'de gündeme gelen isimlerden Maurizio Sarri, Fenerbahçe ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

2/11
SARRI'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için düşündüğü adaylardan biri olan Maurizio Sarri'den son dakika Fenerbahçe açıklaması geldi. İşte detaylar...

3/11
BULUT SONRASI BİRÇOK ADAY VAR

Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi resmen sona erdi ve gelecek sezon takımın başına kimin geçeceği konuşulmaya başlandı. Sarı Lacivertlilerin gündeminde birçok yerli - yabancı hoca bulunuyor.

4/11
ROTA YABANCI HOCA

Erol Bulut'la da beklediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Fenerbahçe'de rota yeniden yabancı hocaya çevrildi. Yönetim boşta olan ünlü yabancı teknik direktörlerle görüşme halinde.

5/11
ALİ KOÇ'UN HEDEFİ TECRÜBELİ YABANCI TEKNİK DİREKTÖR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un takımı tecrübeli yabancı bir hocaya teslim etmek istediği ifade edilirken bu yönde çalışmaların son hızıyla devam ettiği belirtildi.

6/11
SARRI'DEN İLK SÖZLER

Fenerbahçe'nin Maurizio Sarri'yle görüştüğüne dair çıkan haberler sonrası ünlü teknik adamdan konuya ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi.

7/11
'SARRI'NIN HABERİ YOK'

Napolili gazeteci Ciro Venerato, Radio Kiss Kiss Napoli'ye yaptığı açıklamada, “Haberleri okur okumaz Sarri ile görüşmeye çalıştım. Benim öğrendiğime göre Sarri'ye böyle bir teklif hiçbir zaman gitmemiş, Fenerbahçe'nin teklif yaptığından Sarri'nin haberi yok.“ ifadelerini kullandı.

8/11
İTALYA'DA KALMAK İSTİYOR

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla ise eski kulübü Juventus'tan sözleşmesinin son tarihi olan 2022'ye kadar maaş almaya devam edecek olan Maurizio Sarri'nin, halihazırda bir gelecek değerlendirmesi yaptığını belirtti. Sarri, şu ana kadar yurtdışından gelen tüm teklifleri reddetti ve İtalya içinde kalma konusunda kararını verdi.

9/11
EN BÜYÜK ADAY ROMA

Pedula'ya göre Sarri için en büyük aday Roma. Roma Kulübü, teknik direktör Paulo Fonseca'nın kulübü ve hedeflerini küçümseyen sözlerinden, yaklaşımından rahatsız. Başkent kulübü, sezon sonunda Fonseca ile yollarını ayıracak ve Sarri ile devam etmeye çalışacak.

10/11
EN CAZİP TEKLİF ROMA'DAN YAPILDI

Roma'nın teklifi ve kadrosu, Sarri'ye sunulan en cazip teklif. Ancak, Fiorentina'nın da çok büyük bütçe ve hedeflerle İtalyan antrenörü zorluyor. Birkaç gün içerisinde Fiorentina'nın sahibi Rocco Commisso ile görüşecek olan Sarri, bu toplantı sonrası daha net görüşe sahip olacak.

11/11
SARRI'NIN KARİYERİ

Empoli'de adını İtalya'ya duyuran ve ardından Napoli'de başarılı günler geçiren 62 yaşındaki Maurizio Sarri, 2018/19'da Chelsea'yi çalıştırdıktan sonra yollarını ayırmış ve geçen sezon Juventus'ta görev almıştı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.