Flaş Cengiz Ünder gelişmesi! Gelecek sezon çubuklu formayı giymesi için Belözoğlu...
30.03.2021

1/11
Sarı Lacivertlilerde Erol Bulut'un ayrılığı sonrası ipleri eline alan Emre Belözoğlu, bir yandan takımı lig için hazırlarken diğer yandan da transfer çalışmalarını sürüdüyor. İşte detaylar...

ADETA BAŞTAN YARATTI

Sezon başında Alanyaspor'dan ayrılan Erol Bulut ile masaya oturan Fenerbahçe, 6 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmek için takımı adeta baştan yaratmıştı.

2/11
SEZON BAŞI 18 YENİ TRANSFER

Ali Koç'un başkan olduğu günden bu yana ilk kez bu denli büyük bir kadro değişimine imza atan Sarı Lacivertliler sezon başında takımda düşünülmeyen oyuncular ile sözleşmeleri bir bir feshetmiş, ardından da tam 18 yeni transfer yaparak takımı deyim yerindeyse baştan yaratmıştı.

3/11
İRFAN CAN VE MESUT KATILDI

2020-21 sezonunun ilk yarısında gösterilen inişli çıkışlı performansın ardından ligin ilk sıralarında yer almayı başaran Fenerbahçe, devre arasında da transferler gerçekleştirmiş, İrfan Can Kahveci, Osayi Samuel ve Mesut Özil gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

4/11
EMRE BELÖZOĞLU DEVRALDI

Ancak Erol Bulut yönetiminde bir türlü istenen futbol ortaya konamayınca Fenerbahçe'de teknik patron ile yollar ayrıldı ve takımda Sportif Direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu, Samandıra Tesisleri'nde 1 numaralı isim ilan edildi.

5/11
GİRİŞİMLERİNİ HIZLANDIRDI

Kramponlarını giyip sahaya inen Belözoğlu, takımı yeniden ayağa kaldırmak için yoğun çaba harcarken bir yandan da gelecek sezonun transfer planlarını yapıyor. Mevcut transferlerden hücum bölgesinde istediği verimi alamayan Sarı Lacivertliler, İngiltere'de gözden düşen Milli yıldız için girişimlerini hızlandırdı.

6/11
CENGİZ ÜNDER'E KANCA

Sezon başında 3 milyon kiralama bedeli ile İtalyan ekibi Roma'dan Premier Lig takımlarından Leicester City'nin yolunu tutan Cengiz Ünder, Ada futboluna bir türlü adapte olamadı. Emre Belözoğlu, eski takım arkadaşına çubuklu formayı giydirmek için bizzat harekete geçti.

7/11
SEZON BAŞINDA İNGİLTERE'YE GİTTİ

Roma'da forma giydiği son dönemlerde forma şansı bulmakta zorlanan ve yaşadığı sakatlık yüzünden idmanlardan da uzak kalan futbolcu, Leicester City teknik patronunun ilgisi nedeniyle sezon başında İngiltere'ye kiralanmıştı.

8/11
FORMADAN UZAK KALDI

Buradaki kariyerine iyi başlayan ve Vardy ile uyum yakalayan Cengiz Ünder, sonrasında bir dizi sakatlık geçirdi ve mavi beyazlı formasından uzak kaldı.

9/11
LEICESTER OPSİYONU KULLANMAYACAK

Oyuncudan istediği verimi alamadağını düşünen Leicester cephesi sezon sonunda oyuncunun bonservisini alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Sezon sonunda Roma'ya dönmesi kesinleşen futbolcu için bir darbe de İtalyan ekibinden geldi.

10/11
ROMA'NIN PLANLARINDA YOK

Roma'da gelecek sezonun planları arasında yer almadığı öğrenilen futbolcu için Emre Belözoğlu bizzat devreye girdi. Belözoğlu oyuncunun menajerliğini yürüten Erman Akyüz ve Serhat Balcı ile sürekli temasta bulunarak oyuncuyu gelecek sezon Fenerbahçe forması giydirmek için şartları zorlayacak.

11/11
YENİDEN TÜRKİYE

Kariyerini Türkiye'de sürdürmeye nasıl bakacağı henüz bilinmeyen futbolcu, yaklaşık 1 aydır sakatlığı nedeniyle Leicester City'de forma giyemiyor. Cengiz bugüne kadar forma giydiği 19 karşılaşmada 2 gol atarken, 3 de asist yaparak toplamda 5 gole direkt katkıda bulundu.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.