Emre Belözoğlu çok istemişti! Malang Sarr'dan Fenerbahçe'ye iyi haber
30.03.2021

1/7
Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre Belözoğlu'nun geçtiğimiz yaz çok istediği Malang Sarr, serbest transfer olarak Nice'ten Chelsea'nin yolunu tutmuştu. İngiliz ekibi ise Fransız stoperi Porto'ya kiralamıştı. Portekiz basınında çıkan habere göre Porto, Sarr'ı gelecek yıl için kadroda düşünmüyor ve Chelsea'ye geri gönderecek. Fenerbahçe'nin Sarr için yeniden Chelsea'nin kapısını çalabileceği ifade ediliyor.

Yaz transfer döneminde 18 futbolcuyu kadrosuna katan Fenerbahçe, Fransız stoper Malang Sarr'ı çok istemesine rağmen Chelsea'ye kaptırmıştı. O dönem sarı-lacivertli takımda sportif direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu, şimdilerde ise takımın başına geçti ve teknik sorumlu oldu. Belözoğlu'nun Sarr ısrarı devam ederken, Portekiz'den iyi haber geldi.

2/7
Yaz transfer döneminde kontratı bittikten sonra Nice'ten ayrılarak bonservis bedeli ödenmeden Chelsea'nin yolunu tutan 22 yaşındaki stoper, İngiliz ekibinden Porto'ya kiralanmıştı. Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre Sarr, Porto'da göze giremedi.

3/7
Sezonun geri kalanında tüm kulvarlarda 20 kez Porto forması giyen Sarr, Porto'nun göndereceği isimler arasında yer alıyor.

4/7
Fransız oyuncunun yeterli olmadığına karar veren Portekiz kulübü, 22 yaşındaki futbolcuyu Chelsea'ye geri gönderecek.

5/7
Hem stoper hem de sol bek bölgesinde oynayabilen Sarr için ise Fenerbahçe'nin yeniden devreye girebileceği aktarıldı. Devre arası alınan Szalai'den çok memnun olan sarı-lacivertliler, diğer stoperler Lemos ve Tisserand'ı ise göndermenin hesaplarını yapıyor.

6/7
Emre Belözoğlu, yaz transfer döneminde alamadığı Sarr için yeniden devreye girebilir.

7/7
Thomas Tuchel yönetiminde çıkışa geçen Chelsea'nin de Sarr'ı oynayabileceği bir takıma kiralamaya sıcak baktığı belirtiliyor. (Sabah)


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.