Emre Belözoğlu'nun planı suya düştü! Yönetimden teknik adam kararı...
29.03.2021

1/12
Sarı-lacivertli kulüpte Başkan Ali Koç; futbolcular ve Erol Bulut arasındaki sıkıntılar sebebiyle ligde kalan 10 maç öncesi radikal bir karar aldı. Teknik Sorumlu olarak Emre Belözoğlu son 10 maçta görev yapacak. Öte yandan yönetimin gelecek sezon ile ilgili sürpriz planı ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de teknik sorumluluk görevine başlayarak hocalık kariyerine adım atan Emre Belözoğlu, beklenenden erken bir başlangıç yaptı.

2/12
HAYAL ETTİĞİ GİBİ OLMADI

Aslında Belözoğlu’nun hedefinde bu noktaya bir gün gelmek vardı. Ancak bu tam olarak hayal ettiği gibi bir geçiş olmadı. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak kariyerine devam etmek isteyen Emre Belözoğlu bunu kademe kademe yapmayı planlıyordu.

3/12
AVRUPA'DA STAJ YAPACAKTI

İngiltere, İtalya ve İspanya’da uzun yıllar futbol oynayan sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü, öncelikle stajını bu ülkelerden birinde yapmak istiyordu.

4/12
PLANLARI SUYA DÜŞTÜ

Bildiği yabancı dilleri kusursuz hale getirip İtalya, İspanya ya da İngiltere’de yardımcı antrenörlük ile bu sürece adım atmak istiyordu. Ancak gelişen olaylar ve şartlar Belözoğlu’nun planladığı gibi olmadı.

5/12
FUTBOLU 1 YIL ERKEN BIRAKTI

Bir yıl daha futbol oynamak isteyen Belözoğlu, kulübün sportif direktöre ihtiyacı olduğu için futbolu planladığından bir sene erken bıraktı.

6/12
BULUT'UN AYRILIĞI SONRASI GÖREV DÜŞTÜ

Sportif direktörlüğü kulübün ihtiyacı doğrultusunda geçici olarak yapmayı planlayan futbol adamı ardından kademeli olarak teknik direktörlük kariyerine geçmeyi planlanmıştı. Yurtdışında ilk adımı atıp ileride Avrupa’da da çalışma hayali olmasına rağmen Erol Bulut’un görevinden alınmasının ardından bu planı da sekteye uğradı.

7/12
İLK HEDEF YABANCI TEKNİK ADAM

Sarı-lacivertli kulüpte Başkan Ali Koç; futbolcular ve Erol Bulut arasındaki sıkıntılar sebebiyle ligde kalan 10 maç öncesi radikal bir karar aldı. Erol Bulut’un görevine son veren Başkan Koç, şampiyonluk şansının devam etmesi için takımın sevdiği ve büyük saygı duyduğu Emre Belözoğlu ile sonuca gidilebileceğini düşündü. Sezon bitimiyle birlikte Ali Koç’un hedefi yabancı bir teknik adamı takımın başına getirmek. Bunun için çalışmalar başladı ve dünyanın önde gelen isimleriyle temasa geçildi.

8/12
ŞAMPİYON YAPARSA...

Ancak takımın Belözoğlu ile iyi bir performans göstermesi ya da şampiyon olması durumunda Emre Belözoğlu’nun gelecek sezon takımın başında kalabileceği ifade edildi.

9/12
EKİBİNİ KURUYOR

Fenerbahçe’de teknik sorumlu olarak göreve getirilen Emre Belözoğlu, sağlam bir ekip kurarak başarılı ve kalıcı olmak istiyor. Başarılı bir ekip kurmak isteyen Belözoğlu, sezonu en iyi yerde bitirip önümüzdeki sezona odaklanmak istiyor.

10/12
AURELIO VE VOLKAN DEVAM

Emre Belözoğlu ile birlikte idari koordinatör Selçuk Şahin de sahaya inerken, Mehmet Aurelio ile Volkan Demirel de görevlerine devam edecek. Analist Melikşah Sezgin, bireysel performans uzmanı Fatih Yıldız’ın yanı sıra Erol Bulut’tan özel izin alınan kaleci antrenörü Michael Kraft ekipte yer almaya devam edecek. Bu isimlerin haricinde de ekibe önemli isimler kazandıracak olan Emre Belözoğlu, yoluna güçlü bir şekilde devam edecek.

11/12
ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKTU

Ligde kalan 10 haftada maksimum puanı toplamak isteyen sarı-lacivertlilerde teknik heyet Fenerbahçe için zor bir sürece başladı. Erol Bulut’un ardından göreve başlayan Emre Belözoğlu, kritik bir dönemde elini taşın altına soktu.

12/12
GÖKHAN GÖNÜL DE GELDİ

2 yıldır yardımcı antrenörlük görevinde olan Volkan Demirel, her türlü sıkıntıya rağmen sorumluluğu almak istedi. İdari koordinatörlük yapan ama artık sahaya inen Selçuk Şahin, her türlü göreve hazır olduğunu bildirdi. Kaptan Gökhan Gönül de 4 yıl aradan sonra geri döndüğü Fenerbahçe’de mutlaka şampiyonluk yaşamak istediğini dile getirdi. Bu 4 ismin yan yana gelmesiyle beraber farklı bir hava oluştu. (Milliyet)


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.