Türkiye - Norveç maçına Ozan Tufan damgası! Bunu daha önce yapmamıştı
28.03.2021

1/17
2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç ile karşılaşan A Milli Takım'da Şenol Güneş kadroda değişiklikler yaptı. Milli Takım'da Ozan Tufan'ın performansı öne çıktı. Milli Takım mücadeleyi 3-0 kazandı. Sosyal medyadan Ozan Tufan ile ilgili sürpriz paylaşımlar geldi.

11'DE DEĞİŞİKLİK

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç ile karşılaşan A Milli Takım'da, teknik direktör Şenol Güneş, 24 Mart'taki Hollanda maçına göre ilk 11'de iki oyuncusunu değiştirdi. Teknik direktör Güneş, defans oyuncularından sakatlık sorunları bulunan Zeki Çelik ve Ozan Kabak'ın yerine Norveç karşısında Mert Müldür ve Kaan Ayhan'a ilk 11'de fırsat verirken, diğer mevkilerdeki oyuncularında değişiklik yapmadı.

2/17
TAYLAN YEDEK

Güneş, Norveç karşılaşmasında kalede Uğurcan Çakır, savunmada Mert Müldür, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, orta sahada Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, forvette de Burak Yılmaz ilk 11'ini sahaya sürdü. A Milli Takıma ilk kez davet edilen ve Hollanda maçının kadrosunda olmayan Halil Akbunar Norveç karşısında ise yedekler arasında forma şansı bekledi. Hollanda maçında yedeklerden oyuna girerek ilk kez milli olan Taylan Antalyalı da yine yedek kaldı. Milli takıma davet edilen diğer futbolculardan Abdülkerim Bardakçı ve kaleci Gökhan Akkan maç kadrosunda yer almadı.

3/17
OZAN YAZDI

4. dakikada Yusuf Yazıcı'nın ceza sahasına gönderdiği topa Ozan Tufan sol ayağıyla vurdu ve topu ağlara gönderdi.

4/17
OZAN'DAN MUHTEŞEM GOL

59. dakikada Rakip ceza alanının sol köşesinde topu alan Ozan, topu düzeltti önüne çekti, sağ içle yaradana sığınarak sağ kavisle uzak köşeye füzeyi fırlattı. Muhteşem gol, muhteşem...

5/17
3 GÜN ARAYLA GOLLERİNİ ATTI

Ozan Tufan, 3 gün arayla Hollanda ve Norveç'e gol attı. Fenerbahçe, Ozan'ın attığı golü sosyal medya hesabında paylaştı.

6/17
İLK KEZ SOL AYAKLA ATTI

Ozan performansı büyük alkış topladı. Özellikle sosyal medyada Ozan Tufan gündemin ilk sırasına yükseldi. Ozan Tufan, A Milli Takım formasıyla sol ayakla ilk golünü Norveç'e attı.

7/17
MESUT ÖZİL

Mesut Özil'den Ozan Tufan'a: Koçum benim, helal olsun

8/17
FAZIL SAY

Bu 3-4 attığımız takımlar çok güçlü ülkeler beyler, bu milli takım şahane!!! Dünya kupasında büyük işler yapacağız !! Bravo!! Şenol hocamıza güvenimiz sonsuz. Teşekkürler milli takımım. 2002 Türkiye Senegal maçı dünya kupası çeyrek final. OSAKA!! Ordaydım. Maçtan sonra marşlar şarkılar çalmıştım. Milli futbolcular ve Şenol hocamıza. O günler geri geliyor. Bana izin verirlerse takımımıza İstiklal marşını daha güzel söyleteceğim

9/17
DÜNYA KUPASI HESABINDAN PAYLAŞIM

Dünya Kupası resmi hesabı paylaştı: “Ozan ve Türkiye yanıyor!“

10/17
OZAN'DAN PAYLAŞIM

Türkiye'nin 3-0 kazandığı maç sonrası Ozan Tufan paylaşımda bulundu. 2 gol atan Ozan, maçta diğer golün sahibi Çağlar ile olan fotoğrafını koydu.

11/17
SORLOTH ATTI AMA..

11. dakikada Norveç, Sörloth ile golü buldu. Ancak gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı

12/17
DİREKTEN DÖNDÜ

Milliler büyük bir tehlike atlattı. 26. dakikada Norveç'te Sörloth'un ceza sahası dışından çektiği şut direkten döndü.

13/17
ÇAĞLAR ATTI

28. dakikada Yusuf Yazıcı'nın kullandığı köşe vuruşuna Çağlar Söyüncü kafayla vurarak topu ağlara gönderdi.

14/17
YUSUF KAÇIRDI

43. dakikada Burak Yılmaz'ın ara pasında buluşan Yusuf Yazıcı, kaleciyle karşı karşıya kaldı ama istediği vuruşu gerçekleştiremedi.

15/17
JUVE'DEN MERİH PAYLAŞIMI

Juventus, Norveç-Türkiye maçı öncesinde milli yıldızımız Merih Demiral'ı etiketleyerek destek mesajı yayınladı. Çizme temsilcisi, 23 yaşındaki stopere iyi şanslar diledi.

16/17
NORVEÇ'TE 4 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Norveç Milli Takımı'nda teknik direktör Stale Solbakken, 3 gün önce oynadıkları Cebelitarık maçına göre ilk 11'inde 4 oyuncusunu değiştirdi. Solbakken, defansta sadece Stian Gregersen'i tutarken, Lode, Strandberg ve Svensson ile orta sahada Thorstdevt'i değiştirdi. Norveç, Türkiye karşısında kalede Rune Jarstein, savunmada Stian Gregersen, Kristo Ajerffer, Birger Meling, Julian Ryerson, orta sahada Patrick Berg, Martin Odegaard, Fredrik Midtsjö, Muhamed Elyounoussi, forvette de Erling Haaland ve Alexander Sörloth ilk 11'ini sahaya sürdü. Diğer yandan Norveç'te milli futbolcular Türkiye maçı öncesinde ısınmalar sırasında, “Saha içinde ve dışında insan hakları“ yazılı tişört giydi.

17/17
BAKAN KASAPOĞLU MAÇTA

Karşılaşma, Norveç Federasyonunun talebi sonrasında İspanya'nın Malaga kentindeki La Roselada stadına alınırken, maçı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Cihad Erginay da tribünden izledi. Norveç ile şimdiye kadar 9 kez karşı karşıya gelen Türkiye bunlardan 4'ünü kazanırken, diğer maçlardan 2'si berabere 3'ü de rakibin üstünlüğüyle sona erdi. 98 yıllık tarihindeki 588. maçına çıkan A Milli Takım, şimdiye kadar 223 galibiyet, 224 mağlubiyet ve 140 beraberlik aldı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.