Ferdi Kadıoğlu için Hollanda kapıları kapalı
27.03.2021

1/7
Hollanda A Milli Takımı’na önümüzdeki dönemde U21 milli takımından takviyeler yapılacağı değerlendiriliyor. Bu takımın kadrosunda bulunan ve Türkiye ile Portakallar arasında a milli takım tercihini henüz yapmayan Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu’nun ise düşünülen isimler arasında yer almadığı belirtiliyor.

Türkiye’ye yenilerek Dünya Kupası elemelerine kötü bir başlangıç yapan Hollanda’da alınan sonuç kadar ortaya konulan futbol da endişeye neden oldu. Son yıllarda bir çok maçta hayal kırıklığı yaşayan Portakallar, bu kez yeni bir sürprizle daha karşılaşmak istemese de, ortaya çıkan tablo endişe yarattı.

2/7
Kadroda değişiklikler gündemde

Ronald Koeman’ın Barcelona’nın başına geçmesiyle birlikte Hollanda A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilen Frank de Boer elemelerin ilk ciddi sınavında sahadan ummadığı bir sonuçla ayrıldı. 50 yaşındaki çalıştırıcının önümüzdeki dönemde A Milli takım kadrosunda değişikliklere gitmesi bekleniyor.

3/7
Genç takımdan takviyeler olacak

Hollanda’nın genç milli takımları, A takım için önemli bir oyuncu havuzunu barındırıyor ve özellikle U21 milli takımından a takıma ilerleyen aylarda geçişler olması bekleniyor. Bu noktada, Hollanda U21 Milli Takımı’nda forma giyen ve Türkiye ile Hollanda arasında a milli takım tercihini henüz yapmayan Ferdi Kadıoğlu’nun durumu merak konusu oluyor.

4/7
Şenol Güneş ile görüştü

Sarı-lacivertli futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Türkiye’nin kendisiyle A Milli Takım için ilgilendiğini, bu kapsamda Şenol Güneş ile görüştüğünü dile getirmiş, “Dikkatlice düşünmek istiyorum çünkü bu karar kariyerimin kalanı için belirleyici olacak” demişti. Ferdi’nin doğduğu yer olan Hollanda’dan ise henüz futbolcuyu A Milli Takım’a kazandırmak için bir hamle gelmedi.

5/7
De Boer şimdilik düşünmüyor

Hollanda’da yapılan değerlendirmelerde teknik direktör Frank de Boer’in yakın bir gelecekte de oyuncuyu A takım kadrosunda değerlendirmeye yönelik bir planı bulunmadığı belirtiliyor. Hollandalı teknik adamın U21 takımından bazı isimleri önümüzdeki dönemde a takıma almasının beklendiği ancak bu isimler arasında Ferdi Kadıoğlu’nun bulunmadığı ifade ediliyor.

6/7
Koopmeiners ve Teze favori isimler

Frank de Boer’in U21 takımından Koopmeiners, Teze, Gakpo gibi isimleri A takımda değerlendirmeye başlamasının sürpriz olmayacağına, bunlara Botman ve Boadu gibi oyuncuların da eklenebileceğine işaret ediliyor. A Milli Takım tercihini henüz yapmayan Ferde Kadıoğlu ise bu isimler arasında şimdilik anılmıyor.

7/7
U-21’de bile yedek kaldı

Ferdi Kadıoğlu şu günlerde Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Hollanda U21 Milli Takımı’nın kadrosunda yer alıyor. Macaristan’ın ev sahipliğindeki turnuvada Portakallar ilk maçına Romanya karşısında çıktı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ferdi bu maçta teknik direktör Erwin van de Looi tarafından düşünülmedi ve 90 dakikayı yedek kulübesinde tamamladı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.