Fenerbahçe için bomba iddia! Golcü ismi transfer etti
27.03.2021

1/8
Süper Lig'de yaptığı 22 transfer ile şampiyonluğun en büyük favorisi olan Fenerbahçe'de golcülerin formsuzluğu takımı zirveden uzaklaştırdı. Portekiz basını yeni sezon öncesinde bomba transfer haberine imza attı.

2/8
Emre Belözoğlu yönetiminde Fenerbahçe bu sezon Samatta, Valencia, Kemal Ademi, Cisse ve Thiam'ı kadrosuna kadrosuna katmıştı. Golcü isimlerinden kötü performansı sonrasında yeni transfer haberleri gündeme gelmeye başladı.

3/8
İLK AYRILIK ADEMİ

Bu isimlerden Valencia genelde kanatlarda görev yaparken, diğer oyuncular beklentilerin çok altında kaldı. Ademi, ocak ayında kiralık olarak Karagümrük’ün yolunu tuttu

4/8
İRFAN GELİNCE RAFA KALKTI

Fenerbahçe’de devre arası transfer döneminde adı gündeme gelen Moussa Marega, İrfan Can Kahveci’nin alınması üzerine rafa kalkmıştı. Ancak Kanarya, yıldız futbolcudan vazgeçmedi.

5/8
PORTEKİZ'DEN BOMBA İDDİA

Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marega ile Porto arasındaki görüşmeleri yakından takip ediyor. Portekiz’in önde gelen gazetesi O Jogo da bu konuyla ilgili önemli bir habere imza attı.

6/8
FENERBAHÇE'YE İMZA ATACAK

Gazetede yer alan haberde, 29 yaşındaki forvetle Porto arasında yeni kontrat için görüşmelerin devam ettiği ancak anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Marega’nın sözleşmesini uzatmaması halinde yeni adresinin Fenerbahçe olacağı öne sürüldü.

7/8
'ŞİMDİ KONUŞMAM'

Yıldız futbolcunun menajeri Aziz Ben Aissa da yaptığı son açıklamada, “Oyuncunun geleceğiyle ilgili şimdi konuşmam karışıklık çıkarabilir. Ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili sorulara, Porto ile görüştükten sonra yanıt vereceğiz” dedi.

8/8
11 GOL 5 ASİST

14 milyon euro değerindeki yıldız golcü Moussa Marega bu sezon toplamda 37 maça çıktı 11 gol 5 asiste imza attı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.