Fenerbahçe'de flaş forvet harekatı! Görüşmeler başladı
23.03.2021

1/13
Fenerbahçe'de yaşanan forvet sorunu derbi beraberliği sonrası daha çok kendisini gösterdi. Sarı-lacivertlilerde en çok tepki çeken isimlerin başında Mbwana Samatta geldi. Süper Lig devinin sezon sonunda transfer edeceği isim de ortaya çıktı.

2/13
GOL SIKINTISI

Büyük umutlarla transfer edilen Samatta, Valencia, Cisse gibi golcülerden istediği desteği alamayan sarı lacivertliler gol yollarında etkisiz kaldı.

3/13
5 FORVETTEN 21 GOL

Büyük umutlarla transfer edilen Samatta, Valencia, Cisse gibi golcülerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Süper Lig'de attığı 54 golün 20'si farklı oyunculardan gelirken 5 forvetten yalnızca 21 gollük katkı alabildi.

4/13
HEDEF ESKİ YILDIZ

Gol yollarında yaşanan bu durum Fenerbahçe'yi yine forvet arayışına itti. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı lacivertliler eski yıldızına geri dönüyor.

5/13
VEDAT BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Lazio'nun yolunu tutan Vedat Muriqi, sarı-lacivertli kulübe 20 milyon euro kazandırmıştı. Lazio'da şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Kosovalı golcüyle ilgili İtalya'da flaş bir gelişme aşandı.

6/13
'MURİQİ SATIŞ LİSTESİNDE'

İtalyan basını, Lazio'nun Vedat Muriqi'yi satış listesine koyma kararı aldığını yazdı.

7/13
LAZİO GÖZDEN ÇIKARDI

Habere göre İtalyan kulübü 20 milyon euroya aldığı Kosovalı forveti gözden çıkardı.

8/13
F.BAHÇE'DE TARAFTARIN SEVGİLİSİYDİ

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun başında Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriqi, sarı-lacivertli forma ile geçirdiği bir sezonda performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

9/13
HAYAL KIRIKLIĞI

Yüksek formu ve attığı goller sayesinde İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalyan taraftarlar tarafından sezonun hayal kırıklığı olarak nitelendiriliyor.

10/13
36 MAÇTA 17 GOL, 7 ASİST

Fenerbahçe formasıyla sezona başlayan Vedat Muriqi, o dönem takımın birinci forveti haline gelmiş ve toplamda 36 maçta forma giymişti. Bu maçlarda 17 gol kaydeden Muriqi, 7 asist yapmış ve 24 gole direkt katkı yaparak ilk 11'in en formda isimleri arasında yer almıştı.

11/13
GİRİŞİMLER BAŞLADI

Forvet konusunda büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Muriqi'yi getirmek için girişimlere başladı.

12/13
DÖNMEK İSTİYOR

İtalya'da beklentilerin altında kalan ve son dönemde eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Kosovalı, görüşme halinde olduğu sarı-lacivertlilere dönmek istiyor.

13/13
LAZİO DA SICAK BAKIYOR

Çizme'de mutsuz olan 26 yaşındaki oyuncunun ocak ayında Çubuklu'yu giymeye hazır öğrenildi. Lazio'nun da Muriqi'in eski takımına kiralanmasına sıcak baktığı kaydedildi.

MURIQI'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Lazio'nun kendisi için 20 milyon euroluk bonservis bedeli ödemesinin ağırlığını sırtında taşıyan Vedat Muriqi, “Lazio'ya geldiğimde insanların benden çok şey beklediğini biliyordum. Kulüp, benim için yaklaşık 20 milyon euro ödedi, bu büyük bir para... Maalesef sezon başından bu yana yaşadığım sakatlıklardan dolayı biraz zorlandım, ardından Kovid-19 ve Türkiye'den İtalya'ya adaptasyon sorunları da yaşadım. Birçok eleştiri geldi. Bir forvet ve gol atmam gerektiğini biliyorum, Skor yapmasam bile her zaman takıma yardım etmeye çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye ve takım arkadaşlarıma yardım etmeye devam edeceğim“ dedi.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.