Fenerbahçe'de kadro dışı iddiası! Canlı yayında açıkladı...
22.03.2021

1/11
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe golü 89. dakikada Ozan Tufan'ın attığı şık golle buldu. Maçtan sonra ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler sürpriz bir iddia ortaya attı.

2/11
Süper Lig'in 31. haftasındaki derbide Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, zirveyle puan farkını indirmeyi başaramadı. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, sarı-lacivertliler 48. dakikada Vida'nın golüyle 1-0 yenik duruma düştü. 89. dakikada Ozan Tufan'ın golüyle beraberliği yakalayan Fenerbahçe, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe, bu beraberlikle 64 puanla zirvede bulunan bir maçı eksik Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı.

3/11
Fenerbahçe bu sezon derbi kazanamadı

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunda derbi maçlarda hiç galibiyet alamadı. Bu sezon daha önce Galatasaray ile oynadığı 2 maçta birer mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertliler, aynı durumu Beşiktaş karşısında da yaşadı. Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 4 derbiden sadece 2 puan çıkarırken, evinde iki rakibine de yenildi.

4/11
Deplasmanda kaybetmeme serisi 8 maça çıktı

Fenerbahçe, ligde deplasmanda yenilmeme serisini 8 maça yükseltti. Bu sezon evinde toplamda 6 maç kaybederek kötü bir rekora imza atan sarı-lacivertliler, deplasmanda ise bunun tam tersi bir performans sergiledi. Ligde oynadığı son 8 deplasman maçında 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan Fenerbahçe, son olarak Gaziantep'e mağlup olmuştu.

5/11
Ozan 5. golünü attı

Fenerbahçe'nin milli orta sahası Ozan Tufan, ligde 5. golüne imza attı. Ligin ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçında 2 gol atmayı başaran Ozan, yine rakibini boş geçmedi. Müsabakanın 89. dakikasında Beşiktaş ağlarını sarsan milli oyuncu, bu sezon 5. golünü kaydetti.

6/11
Canlı yayında açıkladı

Kontra programında yorumculuk yapan Serdar Ali Çelikler canlı yayında sürpriz bir açıklamaya imza attı. Çelikler, Sadık Çiftpınar'ın idari cezalı olduğu için kadroya alınmadığını söyledi.

7/11
“Sadık yeleği yere attığı için oynamıyor“

“Sadık sakat değil, forma yeleğini yere attığı için oynamıyor, cezalı. Sakat falan değil. İdmanda yeleği yere atıyor. Sinan Gümüş ve Sadık disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroya giremedi. Sinan Gümüş affedildi, Sadık haftaya affedilir.“

8/11
“Emre Belözoğlu takıma karışıyor“

“Emre Belözoğlu takıma karışıyor kardeşim. Yoksa Mert Hakan Yandaş 11'de oynamaz, İrfan Can da bu maça 11'de başlamazdı. Kimse bizim zekamızla alay etmesin.“

9/11
“Organize atak yok“

“Fenerbahçe Deve Kuşu gibi takım. İrfan, Gustavo, Pelkas pasör orta saha. Ancak bekler topu ileri vurucu. Kanatlar da koşucu. Dolayısıyla deve mi kuş mu belli değil. oyun planı yok. Organize atak yok“

10/11
Caner Erkin 4 maç sonra 11'de

Fenerbahçe'nin milli sol beki Caner Erkin, 1 ay sonra takımıyla ilk 11'de maça çıktı. Son olarak 21 Şubat tarihinde Kadıköy'de Göztepe'ye 1-0 kaybedilen karşılaşmada 11'de forma giyen tecrübeli oyuncu, daha sonra ise takımdan uzak kalmıştı. Disiplinsiz davranışları gerekçesiyle Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor müsabakalarında kadroda yer almayan Caner, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçının kadrosuna girmiş ancak forma şansı bulamamıştı.

11/11
Serdar tamamlayamadı

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Beşiktaş karşısında maçı tamamlayamadı. Rakibiyle yaşadığı bir pozisyonda yerde kalarak sakatlık geçiren sarı-lacivertli oyuncu, 60. dakikada yerini Tisserand'a bıraktı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.