Ali Koç'tan Emre Belözoğlu ve Erol Bulut kararı! Beşiktaş derbisi kaybedilirse...
20.03.2021

1/13
Fenerbahçe'de tüm gözler Pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda... Sarı-Lacivertliler'de başkan Ali Koç'un takımdaki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu ile ilgili son dakika planı ortaya çıktı.

2/13
Pazar günü derbide karşılaşacağı Beşiktaş'ın maça baskılı başlayacağını düşünen Fenerbahçe'nin ilk hedefi rakibin en etkili ismi Aboubakar'ı durdurmak olacak.

3/13
Erol Bulut, bu görevi Serdar Aziz'e verdi. Bulut, talebesinden Aboubakar'ı gölgesi gibi takip etmesini ve boş alan bırakmamasını istedi. Deneyimli hoca, beklere de Larin'e karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

4/13
EKSTRA PRİM GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de her maç için sezon başında belirlenen prim sistemi uygulanıyor. Ancak sezonun en kritik mücadelesi olduğu için Başkan Ali Koç'un derbiye özel ekstra prim koyabileceği ifade ediliyor.

5/13
Futbolculara 3 puan halinde toplu bir prim sözü verileceği öğrenildi. Öte yandan Ali Koç'un bugün tesislere giderek takıma ve teknik heyete yönelik konuşma yapması bekleniyor.

6/13
KAYBETSE DE EROL BULUT'LA DEVAM

Kadıköy'de lig sonuncusu Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası teknik direktör Erol Bulut'a yöneltilen eleştiriler iyice artarken camiada hakim olan görüş, olası bir Beşiktaş mağlubiyeti sonrası genç hocanın gönderileceği yönünde...

7/13
Ancak sarı-lacivertli yönetim böyle düşünmüyor. Başkan Ali Koç ve ekibinin, derbiden ne sonuç çıkarsa çıksın sezon sonuna kadar Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu ile devam etmeyi planladığı belirtildi.

8/13
Fenerbahçe yönetiminin sadece istifa etmesi halinde Bulut'la yollarını ayıracağı gelen bilgiler arasında...

9/13
“BEDELİNİ HEPİMİZ ÖDEYECEĞİZ“

Fenerbahçe, hafta boyunca Gençlerbirliği mağlubiyetinin izlerini silmeye çalıştı. Futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantı bu süreçte etkili oldu.

10/13
Sarı-lacivertli oyuncular, maçlarda yapılan hataları birbirlerinin yüzüne karşı söylerken takım içindeki ana problemin yardımlaşma eksikliği olduğu yönünde görüş birliğine varıldı.

11/13
Toplantı, “Derbide herkes birbirinin açığını kapatacak“ kararıyla sona erdi.

12/13
Futbolcuların Erol Bulut'un yanına giderek “Bizim sorunumuz teknik adam değil. Bir sıkıntı varsa bunun bedelini hepimiz ödeyeceğiz.

13/13
Beşiktaş maçında herkes en iyi haliyle sahada olacak“ ifadelerini kullandığı da öğrenildi.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.