İki İtalyan takımı onun için geliyor
19.03.2021

1/11
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de flaş bir Mert Hakan Yandaş gelişmesi yaşandı. Son dönemde performansını artıran 26 yaşındaki futbolcu Avrupa kulüplerinin radarına girdi. 2 İtalyan kulübünün derbide Mert Hakan'ı izlemek için Vodafone Park'ta hazır bulunacağı ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetimi de Mert Hakan Yandaş hakkındaki transfer kararını verdi. İşte yaşanan flaş gelişmeler ve sarı-lacivertlilerin Mert Hakan Yandaş kararı...

2/11
Son olarak sahasında Gençlerbirliği'ne mağlup olan Fenerbahçe, sezonun en kritik maçlarından birine Beşiktaş karşısında çıkacak.

3/11
Sarı-lacivertliler için büyük önem taşıyan kritik Beşiktaş derbisi öncesi Mert Hakan Yandaş'la ilgili flaş gelişme yaşandı.

4/11
Galatasaray ve Fenerbahçe yaz transfer döneminde Mert Hakan Yandaş'ı renklerine katmak için kıyasıya yarışa girmiş, sarı-lacivertli kulüp, transferin gözde ismine imza attırmıştı.

5/11
Sezon başında futboluyla beklentileri karşılamayan 26 yaşındaki futbolcu, son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

6/11
Ozan Tufan'ın formsuzluğunun ardından Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giymeye başlayan sarı-lacivertli oyuncu, Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyetinde önemli pay sahibi oldu.

7/11
Sarı-lacivertli takımın 3-0 kazandığı İttifak Holding Konyaspor sınavında ilk 11'deki performansıyla alkış toplayan Mert Hakan, verilen şansı iyi kullandı ve Ozan Tufan'ı yedek kulübesine gönderdi.

8/11
2 İTALYAN KULÜBÜ İZLEMEYE GELİYOR!

Son haftalardaki performansıyla Fenerbahçe'nin öne çıkan isimlerinden olan Mert Hakan Yandaş için flaş bir iddia ortaya atıldı.

9/11
İki İtalyan kulübünün 26 yaşındaki futbolcuyu izlemek için Beşiktaş ile pazar günü oynanacak derbiyi Vodafone Park'ta izleyeceği ileri sürüldü.

10/11
FENERBAHÇE YÜKSEK BONSERVİS BEKLİYOR!

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde yüksek bonservis bedeliyle Mert Hakan'ı satmayı planladığı öğrenildi.

11/11
Bu sezon Süper Lig'de 24 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 3 gol katkısı verdi. 26 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli takımla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.