Erol Bulut'un yerine dünyaca ünlü teknik adama teklif
16.03.2021

1/13
Beşiktaş derbisi sonrasında takımdan gönderilmesi planlanan teknik direktör Erol Bulut'un yerine gelecek olan isim belli oluyor. İşte detaylar...

FATURA KESİLİYOR!

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan puan kayıplarının faturası kesiliyor. Son olarak kendi evinde lig sonuncusu Gençlerbirliği ile karşılaşan ve maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Sarı Lacivertlilerde gündem oldukça yoğun.

2/13
5 PUAN GERİDE KALDI

2020-2021 sezonu öncesinde 18 yeni transfer yapan, devre arasında da Mesut Özil dahil olmak üzere 4 transfer daha gerçekleştiren Sarı-Lacivertliler, maç ekisiği olan lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı.

3/13
DEĞİŞİKLİK KARARI

Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç'un Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından gerçekleştirdiği toplantıda radikal bir değişiklik kararı alındı.

4/13
BİLMECE ÇÖZÜLÜYOR

Pazar günü Vodafona Park'ta oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması sonrasında sonuca bakmaksızın teknik direktör Erol Bulut ile yolları ayırması beklenen Fenerbahçe'de yeni teknik adam bilmecesi de çözülmeye başlandı.

5/13
RAZVAN LUCESCU BEKLEMEDE

Fenerbahçe’nin aldığı başarısız sonuçların ardından, eleştirilerin hedefi olan teknik direktör Erol Bulut’un durumu, futbolculuğu döneminde top koşturduğu Yunanistan’da da yakından takip ediliyor.

6/13
YUNANLAR YAKINDAN TAKİPTE

Yunan Gazzetta internet sitesi, sarı-lacivertlilerde yaşanan gelişmeleri konu edindiği haberinde Erol Bulut’un çıkış kapısında olduğu değerlendirmesini yaptı. Genç teknik adamın durumuyla ilgili nihai kararın alınmasının beklendiği iletilerek, yerine aday isimlerden birinin ismi telaffuz edildi.

7/13
BÖYLE DUYURDULAR

PAOK ve Xanthi takımlarının eski teknik direktörü olan ve son olarak Suudi Arabistan’da Al Hilal’i çalıştıran Razvan Lucescu’nun sarı-lacivertlilerin listesindeki isimlerden bir tanesi olduğu iddia edildi ve Rumen çalıştırıcının beklemede olduğu kaydedildi.

8/13
GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre; geçtiğimiz hafta Almanya Milli Takım teknik direktörlüğünü yazın oynanacak EURO 2020 sonrasında bırakacağını açıklayan Alman hoca Joachim Löw ile görüşmeler başladı.

9/13
TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

2006'dan bu yana Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde, EURO 2020 sonrası görevi bırakacağını açıklayan 61 yaşındaki teknik adama, sarı-lacivertli yönetimin teklif götürdüğü iddia edildi.

10/13
SICAK BAKIYOR

1998-99 sezonunda Fenerbahçe'nin hocalığını yapan Löw'ün, Mesut Özil'in de kadroda olması nedeniyle bu öneriye sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği belirtildi.

11/13
SİNYALİ VERMİŞTİ

Almanya Milli Takımı ile olan birlikteliğini yazın sonra erdirme kararı alan Löw, yaptığı açıklamada Teknik adamlık kariyerim burada bitmeyecek! Çünkü gün gün çalışmayı seviyorum ve futbolcularla sahada olmayı, onlarla bireysel ilgilenmeyi seviyorum“ diyerek yeni sezonda bir kulüp takımı çalıştıracağının sinyalini vermişti.

12/13
FENERBAHÇE KARİYERİ...

61 yaşındaki Alman teknik adam, 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmış ve sarı-lacivertli takım, şampiyon Galatasaray, ikinci Beşiktaş'ın ardından sezonun üçüncü sırada tamamlamıştı.

13/13
Joachim Löw, 34 lig maçında 22 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşamıştı. Ayrıca Löw, 2000-2001 sezonunda kısa süre Adanaspor'da da görev yaptı. Alman teknik adam, 6 lig maçında 4 mağlubiyet, 2 beraberlik alınca, işine son verildi. (Skorer)


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.