Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi operasyonu! Belözoğlu, yıldız golcü için harekete geçti...
11.03.2021

1/13
Sarı Lacivertliler'de sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Devler Ligi'nde direkt katılım hakkı elde etmenin hesapları yapılırken diğer yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalar sürüyor.

2/13
YARIŞTAN KOPMADI

Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı form grafiğine rağmen ezeli rakipleriyle şampiyonluk yarışının içinde yer alan Fenerbahçe'de bir yandan transfer çalışmaları gerçekleştiriliyor.

3/13
KADROYA TAKVİYE

Sezon başında 18 yeni transfer yaparak takımı adeta baştan kuran Fenerbahçe, devre arasında Mesut Özil, İrfan Can Kahvevi, Osayi Samuel ve Szalai gibi isimleri kadroya dahil etmişti.

4/13
4 HÜCUMCU TRANSFERİ...

Sezon başında hücum bölgesine de takviyeler gerçekleştiren Sarı Lacivertliler, Kemal Ademi, Samatta, Thiam ve Cisse'yi renklerine bağlamıştı.

5/13
UZAĞINDA KALDILAR

Galatasaray'da Mostafa Mohammed ve Beşiktaş'ta Aboubakar ile Cyle Larin'in performansına oranla Fenerbahçe'nin forvetleri bu sezon beklenenin uzağında kaldı.

6/13
OPERASYONA BAŞLADI

Şampiyon olunması halinde Şampiyonlar Ligi arenasında takımı sırtlayabilecek bir forvet için girişimlerini hızlandıran Sarı Lacivertlilerde Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun listesindeki 2 isim ortaya çıktı.

7/13
İLK HEDEF DZEKO!

Hücum bölgesine yapılan transferlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de yaz transfer dönemindeki ilk hedefin tecrübeli futbolcu Edin Dzeko olduğu ortaya çıktı.

8/13
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bugüne kadar formasını giydiği tüm takımlarda kalitesini ispat eden ve golleriyle taraftarları kendisine hayran bırakan 34 yaşındaki Dzeko için Fenerbahçe'de harekat başladı.

9/13
18 MAÇTA 7 GOL...

İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Bosnalı oyuncu, bu sezon çıktığı 18 lig karşılaşmasında 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

10/13
PLASE DE BELLİ

Roma ile 2022 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan futbolcu için şartları zorlayacak olan Fenerbahçe, oyuncuyu kadrosuna katmanın hesaplarını yaparken bir diğer hedef de ortaya çıktı.

11/13
İKİNCİ HEDEF O!

İlk hedef olarak Edin Dzeko'yu belirleyen Fenerbahçe, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Belçikalı futbolcu Batshuayi'ye yönelecek.

12/13
KİRALIK OLARAK...

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin bonservisini elinde bulundurduğu 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Crystal Palace'ta kiralık olarak forma giyiyor.

13/13
18 MAÇTA SADECE...

İngiltere'de bu sezon çıktığı 18 maçta sadece 1 gol atma başarısı gösteren futbolcu için Chelsea kulübünün bonservisiyle transferine sıcak baktığı belirtildi.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.