Şansal Büyüka: "Mesut gelse de artık Pelkas"
10.03.2021

1/5
Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin gündemini köşesinde değerlendirdi. Büyüka'nın yazısının tamamını Milliyet gazetesinin 10 Mart 2021 tarihli sayısını satın alarak okuyabilirsiniz.

2/5
“HIZLI HÜCUM!“

Fenerbahçe‘nin özellikle maçın ilk yarısında Konyaspor önündeki “sezonun en güçlü oyununun” birçok nedeni var. Ama bunların arasında tek temel neden var: Hızlı hücum... Hızlı hücum... Hızlı hücum...

3/5
“3-5 PASTA RAKİP KALEYE“

Fenerbahçe her maçta 10-15 gereksiz pas yaparak gittiği rakip kaleye bu defa en fazla 3-5 pasta gitti. Osayi Samuel golünü hatırlayın. Pelkas‘tan uzun bir ara top, Osayi Samuel savunmanın arkasına sarkıp golü attı. Fenerbahçe bu sezon rakip savunma arasına böyle kaç top attı? Belki de hiç atmadı.

4/5
“MESUT GELSE DE PELKAS OYNAR“

Fenerbahçe 2-3 pasla atak sonlandırdı mı, gol attı mı, ben hatırlamıyorum. Mesut Özil‘e geçmiş olsun. Ancak Mesut gelse bile, güncel koşullarda santrfor arkası Pelkas oynar. Takımın ve oyunun lideri Pelkas olur.

5/5
“BU İŞTE BİR YANLIŞ YOK MU“

Geçen yıla “Zorlu sezonu” dediler, Fenerbahçe’nin kollandığı havasını yarattılar, Fenerbahçe nal topladı. Bu sezona, “Rıdvan Dilmen” sezonu dediler, kayıp puan hesabına göre Fenerbahçe liderin tam beş puan gerisinde... Bu işte bir yanlış yok mu?


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.