Fenerbahçe'de Caner Erkin, Erol Bulut'tan özür diledi!
07.03.2021

1/8
Trabzonspor maçı öncesinde kamp kadrosuna dahil edilmeyen Caner Erkin'den flaş bir hamle geldi. Caner, Teknik Direktör Erol Bulut'u arayarak özür diledi. İşte sarı-lacivertli takımda yaşananlar...

2/8
Gözler Konya maçında

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında 8 Mart Pazartesi ittifak Holding Konyaspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe, galip gelmenin hesaplarını yapıyor.

3/8
Kadroya alınmadı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Caner Erkin antrenmanlara da alınmamıştı. Caner, Konya maçının kadrosuna giremedi.

4/8
Caner'den hamle geldi

Fenerbahçe'de İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıkları devam ederken Trabzonspor maçı öncesinde teknik heyetin kararı doğrultusunda kadroya dahil edilmeyen Caner Erkin'den hamle geldi.

5/8
Özür diledi

Yaşananların ardından Caner Erkin, Teknik Direktör Erol Bulut'tan özür diledi. Caner Erkin, telefonda hocası ile konuştu.

6/8
Son karar yönetim ve teknik heyette

Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyet arasında Konyaspor maçından sonra yapılacak toplantının ardından Caner Erkin için son karar verilecek.

7/8
23 maçta 6 asist

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Caner Erkin bu sezon Sarı Lacivertli formayla çıktığı 23 karşılaşmada 6 asist yaparken henüz gol sevinci yaşayamadı.

8/8
Novak bekleneni veremedi

Tecrübeli oyuncu, Trabzon ve Antalya karşılaşmalarında görev yapmadı, idmanlarda takımdan ayrı çalıştı. Ancak Novak'ın bekleneni verememesi nedeniyle gözler yeniden Caner'e çevrildi.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.