Mesut Özil Fenerbahçe'de kariyerinin en kötü başlangıcını yaptı!
06.03.2021

1/7
Süper Lig'in 28. haftasında sahasında ağırladığı Antalyaspor'la 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara alan Fenerbahçe'de, Mesut Özil şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın Türk asıllı Alman yıldızı, karşılaşmada sakatlanırken, kulübe geldiği günden bu yana taraftarları da sevindiremedi. İşte detaylar...

2/7
Süper Lig'de oynanan Antalyaspor maçının ikinci yarısında şok bir sakatlık yaşayan Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil, altyapısından yetiştiği Schalke 04'ten ayrıldıktan sonra transfer olduğu takımlar içindeki en kötü başlangıcına Fenerbahçe'de imza attı.

3/7
Takvim'de yer alan habere göre dünya futboluna son 10 yılda damga vurmuş isimlerin arasında yer alan Mesut Özil, Fenerbahçe forması ile gösterdiği performans ile şu ana kadar beklentilere karşılık veremedi.

4/7
Antalyaspor maçında sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen yıldız futbolcunun, altyapısından yetiştiği Schalke 04'ten sonra imza attığı takımlar içerisinde en kötü başlangıcı da Fenerbahçe formasıyla yaptığı ortaya çıktı.

5/7
Sarı-lacivertli forma ile şu ana kadar 7 maça çıkan ve gol ya da asist katkısı sağlayamayan Mesut Özil, 2008-2009 sezonunda imza attığı Werder Bremen'de ilk 7 maçında 3 gol atıp, 4 asist yapmıştı.

6/7
Mesut, 2010 yılında transfer olduğu Real Madrid'de ise ilk 7 maçında 3 asistlik performans ortaya koyarken, 2013'te ise Arsenal'de ilk 7 maçta 3 gol, 5 asistle yeni takımındaki kariyerine başlamıştı.

7/7
33 yaşındaki Mesut, önceki takımlarındaki skorer kimliğini Fenerbahçe kariyerine başlangıçta yansıtmayı başaramadı.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.