Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası açıkladı! Gökhan Gönül ve Erol Bulut soyunma odasında...
01.03.2021

1/11
Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler Pelkas'ın attığı müthiş gol ile sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Haftanın en çok merak edilen maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir mücadeleye çıkan iki takımın hocası tüm kozlarını ortaya koydu. Bir dönem Başakşehir'de görev yapan Abdullah Avcı ve Erol Bulut Süper Lig'in 27. haftasında rakip oldular.

2/11
CANER ERKİN TRABZON'A GETİRİLMEDİ

Fenerbahçe'de kritik maç öncesinde Gustavo, İrfan Can, Perotti gibi çok önemli eksikleri bulunurken teknik direktör Erol Bulut, Trabzonspor kafilesine tecrübeli oyuncu Caner Erkin'i dahil etmemesi büyük ses getirmişti. Bulut, tecrübeli sol beki tek maçlığına kadroya almadığı ortaya öğrenildi.

3/11
OZAN KESİK YEDİ

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor takımda 11 futbolcu eksik olmasına rağmen Başakşehir'i 1-0 yenip serisine devam etmişti. Fenerbahçe karşısında Karadeniz temsilcisi tam kadro sahadaydı. Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ise alışılmışın dışında defans hattına Szalai'yi sol bekte Ozan Tufan'ı yedek bırakıp orta sahada Sosa ve Mert Hakan'a görev verdi.

4/11
PELKAS'IN MÜTHİŞ GOLÜ 3 PUANI GETİRDİ

Maçın ilk dakikalarından beri üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe ilk yarıda birçok fırsatı değerlendiremedi. İlk yarının sonlarına doğru maçta ağırlığını hissetiren ev sahibi Trabzonspor ise fırsatları değerlendiremedi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında da iyi oyununa devam eden Fenerbahçe Pelkas'ın attığı müthiş gol ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

5/11
GÖKHAN GÖNÜL FIRTINASI

Süper Lig'in 27. haftasında şampiyonluk hedefinde çok önemli bir maça çıkan Fenerbahçe'de kaptan Gökhan Gönül ile ilgili bomba bir gerçek ortaya çıktı. Teknik direktör Erol Bulut ile aralarında sorun olduğu iddia edilen tecrübeli sağ bekin dün gece takıma sahiplenişi ve gösterdiği performans taraftarlar tarafından övgüyle yorumlandı.

6/11
SOYUNMA ODASI İNLEDİ

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un 1-0 yendiği maç sonrasında Kontra programında yorumculuk yapan Candaş Tolga Işık, sarı lacivertlilerin devre arasında soyunma odasında yaşanan bir diyalogu canlı yayında izleyenlere anlattı. Candaş Tolga Işık; 'Devre arasıyla ilgili Fenerbahçe'de çok kritik bir bilgi var. Fenerbahçe'de kaptan Gökhan Gönül'ün devre arasında takıma karşı yaptığı çok kritik bir konuşma var.

7/11
'BİZ KAZANACAĞIZ'

'Yani maçı kazandıran bir konuşma bu. İlk yarısı 0-0 biten maçı devre arasında kaptan Gökhan Gönül, Fenerbahçeli oyunculara 'Biz bu maçı kazanacağız ve sonuna kadar mücadele ederek kazanacağız. Kimse vazgeçmesin biz bu maçı kazanacağız.' Ve o konuşma bayağa bir gaza getiriyor. Bu konuşmadan sonra futbolcu arkadaşlar galibiyette büyük bir etkisi olduğunu söylüyor.'

8/11
'CANER VE GÖKHAN EN SON ELEŞTİRİLECEK İSİM'

Erol Bulut ve Gökhan Gönül arasındaki kırgınlık iddiaları ile ilgili Işık; 'Gökhan ve Caner de iyi çocuklar. Beşiktaş forması giydiler ve son dakikaya kadar formanın hakkını verdiler. İkisi de Fenerbahçelidir. Fenerbahçe'ye verdikleri ve katkılarıyla ilgili son eleştirilecek isimlerden ikisidir.

9/11
ALİ KOÇ'TAN CANER ERKİN SÖZLERİ

Spesifik oyuncular üzerine herhangi bir yorum yapmak istemediğini vurgulayan Ali Koç, “Ama şunu söylemek istiyorum, bu gibi kararlar ortak alınan kararlardır. Ne hoca kendi başına alır, ne de sportif direktör ve yönetim kurulu. Oturulur istişare edilir kulübün çıkarları için ne hayırlısıyla o yapılır. Bizim için her sporcumuz değerdir. Bu kulüp için önemlidirler. Bugün kadroda olmazlar yarın olur. Futbolun içerisinde bunlar vardır. Çok satır arası okumaya gerek olmadığını düşünüyorum.“ diye konuştu.

10/11
CANER ERKİN'DEN PAYLAŞIM

Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayan Caner Erkin, uzun süre gündemden düşmemişti. Deneyimli oyuncu maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Caner Erkin, kulübün resmi sosyal medya hesabının maç sonucu paylaşımına “Bravo Takım“ ifadelerini yazdı ve takım arkadaşlarını kutladı.

11/11
'ŞAMPİYONLUK ŞANSI EŞİT'

Süper Lig'de Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu. 'Oyuncularımızla görüşüp minimum hata yapmalarına, doğruları yapmalarına yönelik konuşuyoruz. Bu maçta da minimum hata yapmaya özen göstererek maçı aldık. Her mağlubiyetten sonra moraller bozuluyor doğal olarak. Hele de şampiyonluk için oynuyorsanız... Fenerbahçe her maçı kazanmak için çıkıyor ama maalesef mağlubiyetler oluyor, bu futbolda var. 14 lig maçı var. 14 lig maçında her şey olabilir. Herkes her şeyi eşit görmese de ben eşit görüyorum.' dedi.


Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.