Fenerbahçe Mesut Özil ile başka seviye!
15.02.2021

1/5
Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Fenerbahçe'de Mesut Özil ilk kez 11'de sahaya çıktı. Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcu yorulana kadar oyunun kontrolünü hep elinde tuttu. İlk yarıda rakip sahada en fazla isabetli pas (174) yaptığı maçını oynadı.

2/5
Fenerbahçe'nin devre arasında Arsenal'den kadrosuna kattığı Mesut Özil klasını göstermeye başladı. Yıldız oyuncu; Atakaş Hatayspor, Galatasaray ve Medipol Başakşehir (ZTK) maçlarında sonradan oyuna girerken hem süre yetersizliği hem de henüz tam hazır olmadığı için çok etkili olamamıştı.

3/5
Fatih Karagümrük karşısında ilk kez 11'de sahaya çıkan M10; yorulana kadar tekniği, adrese pasları ve oyun görüşü+zekası ile keyif verdi, ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu ortaya koydu.

4/5
TARAFTAR KEYİF ALDI

Sarı-lacivertliler, Mesut'un liderliğinde özellikle ilk yarıda oyuna hükmederken, 174 kezle ligde bu sezon en fazla isabetli pas yaptığı 45 dakikayı oynadı. Organize atak sayısı arttı. Taraftarlar ilk kez sergilenen futboldan keyif aldı.

5/5
Yüzde 96.1'lik pas yüzdesi yakalayan Özil ayrıca ilk golün ortasını yapıp, ikinci gole de katkı sağlayarak galibiyette büyük rol oynadı. Mesut'un kondisyon+maç eksiğini giderdiğinde performansını daha da yukarı çekmesi ve Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıması umuluyor.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.