Altay Bayındır'a talipler artıyor! Sezon sonu teklif...
15.02.2021

1/7
Fenerbahçe'de bu sezonun en formda isimlerinden olan kaleci Altay Bayındır, kurtarışlarıyla takımını zirve ortağı yaptı. Son haftalardaki inanılmaz kurtarışlarıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çeken 22 yaşındaki genç file bekçisine şimdiden birçok takım talip oldu. İşte detaylar...

2/7
Fenerbahçe'nin geçen sezon Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Altay Bayındır, yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşmeye devam ediyor.

3/7
Genç yaşında Fenerbahçe kalesini devralan Altay Bayındır, bu sezon gösrterdiği performansla sarı-lacivertli takımın zirve ortağı olmasında büyük sahibi oldu.

4/7
22 yaşındaki file bekçisi, Fatih Karagümrük karşısında da ikinci yarıdaki 4 müthiş kurtarışıyla galibiyeti koruyan isim oldu.

5/7
Bu sezon müthiş bir form grafiği yakalayan ve Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Altay'ın talipleri artıyor.

6/7
Başta İngiltere olmak üzere Avrupa'dan birçok kulübün scoutları tarafından takip edilen Altay'ın Transfermarkt'taki piyasa değeri şimdiden 11 milyon euro'ya ulaştı.

7/7
2023'e kadar sözleşmesi bulunan Bayındır'ı bu performansını sürdürmesi halinde Fenerbahçe'nin elinde tutmakta zorlanacağı ifade edilirken, sezon sonu birçok transfer teklifi gelebileceği belirtiliyor.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.