Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe alamadı, maçın kahramanı Mustafa oldu"
07.02.2021

1/10
Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın dev derbide deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından NTV ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. İşte Dilmen'in yorumları...

2/10
“GALATASARAY BELİRLEDİ“

Maçın bütün gidişatını Galatasaray belirledi. Sarı-kırmızılı takım, çubuklu takıma karşı daha oynamasını bilen bir görüntüdeydi.

3/10
“BİR KUVVETLİ FORVET VAR“

Fenerbahçe'nin 3 tane hücum oyuncusunu al birini, vur diğerine. Bir tane kuvvetli forveti var Thiam, o da oynamadı.

4/10
“F.BAHÇE ÇOK İSTEMİŞTİ“

Mustafa Muhammed, yazın Emre Belözoğlu'nun listesinde 2. sıradaydı. Onu görünce, Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir oyuncuyu kaçırdığını gördük. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan santrforu Galatasaray almış, Galatasaray'da iş yapar. Tam kuvvetli olunca başka olur, çok önemli transfer, tebrik etmek lazım.

5/10
“DONK İÇİN HELVA GİBİ“

Fenerbahçe'nin problemi, kuvvetsiz forvetleri. Aylardır oynamayan Sosa, en iyilerden. Fenerbahçe'de Valencia, Samatta ve Osayi'den sadece 1'i oynayabilir. Sinan ve Thiam da dahil 5 oyuncudan en kuvvetlisi, Thiam. Donk için Samatta helva geldi.

6/10
“KAFADA 1 PUAN VARDI“

Fenerbahçe'nin kafasında 1 puan vardı. Gustavo, çok önemli bir oyuncu. Fenerbahçe'nin stoperleri belli oldu, Tisserand ile Serdar Aziz.

7/10
“OMURGA İYİ OYNADI“

Galatasaray'ı gole kadar beğendim. En iyileri Donk, Taylan ve Muhammed'di. Muslera'yı zaten saymıyorum, zaten bunları çıkarırdı. Galatasaray aman aman mı oynadı, Arda hemen hemen yoktu, Belhanda birkaç iş yaptı. Kaleci, Donk, Taylan ve Muhammed omurgası iyi oynadı.

8/10
“MESUT'UN YETENEĞİ YETTİ“

Topu ileride tutmak için Mesut Özil'in yeteneği yetti. Galatasaray'ın santrforu Muhammed, Fenerbahçe'de olsa Fenerbahçe rahat şampiyon olur.

9/10
“MAÇIN KAHRAMANI MUSTAFA“

Maçın kahramanı Mustafa, maçın gizli kahramanı Taylan. Fenerbahçe'de direnenler Sosa, Nazım ve biraz da Sosa. Bugün çıkacak her sonuç normaldi. Fenerbahçe, beraberliğe sevinecekti.

10/10
“GUSTAVO İRFAN DÖNMELİ“

Fenerbahçe Gustavo'yu, İrfan Can'ı bir an önce düzeltmezse işi çok zor. Fenerbahçe, santrforsuz oyuna yönelmeli. 3-4 santrfor var, benzer oyuncular.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.