Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Erol Bulut'tan Luiz Gusavo kararı!
06.02.2021

1/16
Türkiye'nin gözü bu akşam saat 19.00'da Kadıköy'de olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray 393. randevuda karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi Fenerbahçe'de en çok merak edilen isim Luiz Gustavo... Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut derbi öncesi Luiz Gustavo ile ilgili son kararını verdi. İşte detaylar...

2/16
GUSTAVO'DA SON DAKİKA

Türkiye nefesini tuttu, derbi için geri sayıma geçildi... Türk futbolunun iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, bu akşam saat 19.00'da Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Derbi öncesi Fenerbahçe'de en çok merak edilen konuların başında Gustavo'nun derbide oynayıp oynamayacağı geliyor. Erol Bulut dev derbi öncesi Brezilyalı yıldız ile ilgili son kararını verdi. İşte derbiye dair son gelişmeler...

3/16
393. RANDEVU

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'de bu akşam yapacakları derbiyle tarihte 393. kez karşı karşıya gelecek.

4/16
F.BAHÇE DERBİLERDE ÜSTÜN

Ülker Stadı'nın bulunduğu “Papazın Çayırı“ olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 112 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

5/16
GOL SAYILARINDA DA ÜSTÜN OLAN TARAF F.BAHÇE

Sarı-lacivertliler, geride kalan 392 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 124 kez galip geldi. İki takım 122 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin attığı 536 gole, Galatasaray 488 golle karşılık verdi.

6/16
HAZIRLIKLAR TAMAM

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki idman, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirildi. Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

7/16
MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.

8/16
SAKATLIKLAR CAN SIKTI

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi yaşanan sakatlıklar moralleri bozdu. Yunan yıldız Pelkas önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

9/16
İŞTE GUSTAVO'NUN SON DURUMU

Galatasaray derbisi öncesi herkesin gözü kulağı Luiz Gustavo’da. Hatayspor maçında sakatlanan tecrübeli oyuncunun dizinde ödem oluşmuştu.

10/16
İDMANLARI KAÇIRDI

İlk kontroller sonrası Sambacı’nın derbiye yetişmesi bekleniyordu. Ancak ödem beklenen hızda dağılmadı, Luiz Gustavo idmanları kaçırdı. 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun Galatasaray maçında oynamayacağı yönünde haberler çıksa da henüz durumu kesinleşmiş değil.

11/16
GEÇEN SEZON OYNANA DERBİDE YOKTU

Gustavo, geçen sezon Kadıköy’deki maçta oynamamıştı. Galatasaray, o karşılaşmayı 3-1 kazanarak 20 yıllık galibiyet hasretine son vermişti. Tecrübeli futbolcu bu kez sahada olmaya kararlı.

12/16
FORMA GİYMEK İSTİYOR

Ödem yeterli oranda azalırsa, Gustavo iğne olarak forma giymek istiyor. Erol Bulut da Gustavo için son ana kadar bekleyecek. Çünkü Brezilyalı yıldız, kadroda alternatifi olmayan ender isimlerden biri.

13/16
MAÇ SAATİNDE KARAR VERİLECEK

Bu nedenle başarılı teknik adam, maç saatine kısa süre kala yapılacak kontrolün sonucuna göre kararını verecek.

14/16
OZAN VE SOSA GÖREV YAPACAK

Erol Bulut, orta saha şablonunu belirledi. Luiz Gustavo’nun oynaması halinde, yıldız futbolcuyla birlikte Ozan Tufan ve Jose Sosa’nın görev yapması bekleniyor.

15/16
11'E DÖNMEYE HAZIR

Sosa, idmanlardaki performansıyla göze girmeyi başardı ve uzun süre sonra 11’e dönmeye hazır.

16/16
GUSTAVO OLMAZSA MERT HAKAN

Hatay maçında büyük hayal kırıklığı yaratan Mert Hakan ise Gustavo’nun görev yapamaması halinde formayı giyecek.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.