20 maddede Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum
06.02.2021

1/21
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi zirvede taşları yerinden oynatabilir. Sarı lacivertliler kazanırsa rakibiyle puan farkını altıya çıkarıp koltuğu sağlama alacak. Sarı-kırmızılı takım galip gelirse liderliği eline geçirecek. 3 puanı kapan ikili averajı da cebine koyacak. Sabah Gazetesi'nin Fenerbahçe muhabiri Volkan Demir ile Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan 10'ar maddede son durumu bildirdi.

2/21
LUIZ GUSTAVO SIKINTISI

Fenerbahçe, çarşamba sabahı derbi hazırlıklarına Gustavo sıkıntısıyla başladı. Ödem nedeniyle sakatlığının boyutu öğrenilemeyen sambacı, düne kadar idmana çıkmadı.

3/21
OZAN - MERT HAKAN - SOSA

Erol Bulut ilk günden itibaren çalışmalarını Gustavo'nun olmayışına göre yaptı. Genç teknik adam, orta alandaki üçlüde Ozan Tufan ve Mert Hakan'ın yanına Jose Sosa'yı ekleyerek derbiye çıkacak.

4/21
SAVUNMADA DEĞİŞİKLİK YOK

Fenerbahçesavunmasında değişiklik olmayacak. Stoperde Serdar-Szalai, beklerde Nazım-Caner ikilileri yola devam edecek. Kanarya'nın hücum hattında ise 4 isimden birine kulübe yolu gözükecek.

5/21
İLERİDE 1 SORU İŞARETİ

Hatayspor maçında kalitesi hakkında önemli doneler sunan Samatta kulübeye en yakın isim. Hücum hattının Mame Thiam, Osayi-Samuel ve Enner Valencia üçlüsüyle oluşması muhtemel görünüyor.

6/21
SZALAI İLE GÖRÜŞTÜ

Erol Bulut, hafta boyunca oyuncuya da güven mesajı verildi. özellikle duran top savunması konusunda özel çalışmalar yaptırdı. Galatasaray'da Ryan Donk'un bu bölgedeki etkisi nedeniyle Attila Szalai ile de özel bir görüşme gerçekleştirildi ve dikkati çekildi.

7/21
3 İSİM İÇİN ÖZEL GÖREV

Akan oyunda ise Onyekuru-Arda-Saracchi üçgeninin bağlantısını kesme üzerinde duruldu. Bu noktada Nazım-Ozan-Valencia üçlüsü özel görevlendirilen isimler oldu.

8/21
TAKIMA BİLGİ VERDİLER

Emre Belözoğlu, antrenörler Volkan Demirel, Marco Aurelio ve Mehmet Yozgatlı, takımla konuşarak Galatasaray maçının senaryosuna dair bilgiler verdi.

9/21
DERBİ ANILARINI PAYLAŞTIALR

Yeni transferlere, başta Volkan Demirel olmak üzere birçok isim yaşadığı ilginç derbi anılarını aktararak karşılaşmanın anlamıyla ilgili önemli doneler aktardı.

10/21
ORTAM GERİLMEDİ

Yönetim derbi sürecinde sessiz kalarak ortamı germeme stratejisi izledi. Bu nedenle Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in yaptığı eleştirilere cevap verilmedi.

11/21
PRİM KONUŞULMADI

Prim konusu hiç gündeme getirilmedi. Mücadelenin kazanılması sarı-lacivertli camianın şampiyonluk yolunda iyice havaya girmesi olarak görülüyor.

12/21
GALATASARAY'IN İLK PLANI TUTTU

Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini öngören Galatasaray teknik heyetinin derbide liderlik planı tuttu. Deplasmanda Fenerbahçe'yi yenerse zirveyi ele geçirecek sarı-kırmızılı ekipte futbolcular tamamen bu hedefe motive edildi.

13/21
ÖZEL GÖRÜŞME YOK

Geçen sezon Kadıköy'de 20 yıllık seriye son veren sarı-kırmızılılar benzer şekilde derbiye hazırlandı. Younes Belhanda dışında kimseyle özel görüşme yapılmadı ve zorlu mücadele öncesinde takım strese sokulmadı.

14/21
BELHANDA'YA UYARI

Fenerbahçe eplasmanında kart problemi yaşayan Belhanda'ya özellikle saha içinde sakinliğini koruması yönünde teknik heyet tarafından uyarı yapıldı.

15/21
YENİ TRANSFERLERE ANLATTILAR

Takım kaptanları Muslera ve Arda, Onyekuru dışındaki yeni transferlere Fenerbahçe karşılaşmasının önemini ve taraftarlar için taşıdığı anlamı anlattı.

16/21
YENİ TRANSFERLERE ŞANS

Fatih Terim fizik olarak hazır bulduğu DeAndre Yedlin ve Mostafa Mohamed'le bugün derbiye başlama kararı aldı.

17/21
SAVUNMADA YENİ KURGU

Muslera'nın önünde savunmada Yedlin- Donk-Marcao-Saracchi dörtlüsü görev yapacak. Taylan ve Belhanda ile birlikte Emre Kılınç'ın orta sahayı kontrol etmesi bekleniyor.

18/21
TERİM'İN HÜCUM KARARI

Hücum hattında solda Onyekuru, ortada Mostafa Mohamed olacak. 11'i tamamlayacak son forma için Arda Turan, Ryan Babel'den bir adım önde görünüyor.

19/21
FALCAO KULÜBEDE

Madrid'den döndüğü gibi takımla çalışmalara başlayan ve hocasına hazır olduğunu söyleyen Falcao'yu Terim ilk 11'de riske etmeyecek. Kolombiyalı kulübede olacak.

20/21
FEGHOULI YOK

Tedavisi biten ve sahaya inen Feghouli yetişmezken, Linnes de kulübeye çekiliyor. Karantinası pazartesi bitecek olan Gedson Fernandes de haftaya takıma katılacak.

21/21
KAMP YAPILMADI

Üç aydır İstanbul'da oynanan karşılaşmalar öncesinde tesiste kampa girmeyen sarı-kırmızılı takım yine geceyi evinde geçirdi. Sabah Florya'da kahvaltıda buluşan futbolcular tesislerde tek kişilik odalarında dinlenmeye çekilip Kadıköy'e hareket saatini bekleyecekler.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.