Erol Bulut Galatasaray'ı böyle yıkacak! O futbolcuya özel önlem
05.02.2021

1/9
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray derbisi öncesi planını belirledi. Genç teknik adam, son 9 maçta 8 galibiyet getiren sistemi bozmayacak. Savunma güvenliği terk edilmeden baskıyı yavaş yavaş artırmayı planlayan Bulut, Galatasaray'ın yıldız ismine de özel önlem alacak. İşte detaylar...

2/9
Fenerbahçe'de derbi taktiği şekillenmeye başladı. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi karşısında son dönemdeki kontrollü baskı anlayışı ile sahada yer alacak.

3/9
Teknik direktör Erol Bulut, ligde son 9 maçta 8 galibiyet elde ettikleri 'rakibe göre oyun' stratejisini Galatasaray'a karşı da formüle edecek.

4/9
Tek hedef galibiyet. Ancak bunun için savunma güvenliği hiçbir zaman elden bırakılmayacak. Baskı gidişata ve skora göre yavaş yavaş artırılacak.

5/9
Kadıköy'de sahaya çıkacak kadro ise bugünkü idmanda netleşecek. Pelkas ve Luiz Gustavo'nun yokluğu en büyük sıkıntı.

6/9
GÖKHAN&SİNAN HAZIR

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir formaya uzak kalan Gökhan Gönül ve Sinan Gümüş'ün iyileşmeleri ise teknik heyetin elini biraz olsun rahatlattı.

7/9
Erol Bulut'un hücumda en güvendiği isim formunun zirvesinde olan Valencia. Genç teknik adamın, Ekvadorlu yıldıza derbide de şans vereceği öğrenildi.

8/9
Gollerine devam eden Thiam'ın da 11'deki yerini koruması bekleniyor. Senegalli'nin, fizik gücünü kullanarak G.Saray savunmasını yıpratması hedefleniyor.

9/9
ONYEKURU'YA ÖZEL ÖNLEM

Erol Bulut, Galatasaray'ın yıldızı Henry Onyekuru'ya ise savunmada özel tedbir alacak. Süper Lig'de çıktığı 2 maçta 3 gol atan Nijeryalı futbolcuya nefes aldırılmayacak.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.