Mesut Özil'den flaş Galatasaray sözleri!
05.02.2021

1/7
Süper Lig'in 24. haftası dev bir maça sahne olacak. Kadıköy'de Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi tüm dünyanın gözü bu derbiye çevrilirken en büyük ilgi kuşkusuz Mesut Özil'in üzerinde olacak. Yıldız futbolcudan Galatasaray maçı ile ilgili flaş bir hamle geldi. İşte Özil'in teknik direktör Erol Bulut ile olan o konuşması...

2/7
Fenerbahçe'nin Arsenal'den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mesut Özil'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi flaş bir hamle geldi.

3/7
BULUT'UN KAPISINI ÇALDI

Sarı lacivertliler derbi hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Erol Bulut'un odasını sürpriz bir futbolcu çaldı.

4/7
Arsenal'den büyük umutlarla transfer edilen, Hatay maçının son 15 dakikasında forma şansı bulan Mesut Özil Erol Bulut'a “Hocam eksiklerimiz var. Görev vermek istersen ben oynamaya hazırım“ dedi.

5/7
Mesut'un maç ve idman eksiği olduğunu düşünen Erol Bulut'un ise Mesut'un bu davranışından dolayı çok duygulandığı ve “Biliyorum oynamak için sabırsızlanıyorsun“ dediği ve Mesut'a ikinci yarıda görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

6/7
Erol Bulut'un derbi maça Mert Hakan Ozan ve Sosa 3'lüsünü hazırladığı belirlenirken, Gustavo dünkü çalışmaya da katılmadı. Gustavo'nun tedavisine tesislerde devam edildi.

7/7
“SABIRSIZLANIYORUM“

Öte yandan yıldız futbolcu dün sosyal medya hesabından Galatasaray derbisi ile ilgili bir paylaşım yaptı. Mesut Özil, Kadıköy'de Fenerbahçe formalı yaptığı paylaşımın altına 'sabırsızlanıyorum' yazdı. (Takvim.com.tr)


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.