Fenerbahçe'de Altay Bayındır gerçeği! Meğer...
04.02.2021

1/9
Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır, bu sezon oynadığı oyunla izleyenleri kendine hayran bırakırken, Hatayspor karşısındaki performansıyla da büyük alkış aldı. Öte yandan Altay'ın bu çıkışının perde arkasındaki isim de belli oldu. İşte detaylar...

2/9
Fenerbahçe'de Hatayspor deplasmanında elde edilen galibiyetin sevinci yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde kaleci Altay Bayındır, gösterdiği performansla başrolde duruyor.

3/9
Genç eldiven, Hatay'da birbirinden önemli 6 kurtarışı ile takımının liderlikte kalmasını sağladı.

4/9
1998 doğumlu kaleci, son yıllardaki gelişimiyle de ayakta alkışlanıyor.

5/9
18 yaşından bu yana sürekli forma giymesi ve maç tecrübesi edinmesi en büyük şansı olan Altay, 2018-2021 arası Ankaragücü ile Fenerbahçe'de tam 88 resmi maça çıktı.

6/9
Altay, aynı yaş grubundaki pek çok kaleciden daha fazla oynayarak ve gelişerek bu dönemi atlattı, A Milli Takım'a kadar yükseldi.

7/9
Genç yaşına rağmen Ankaragücü'nde kaptanlık yapan, Fenerbahçe'de de 1 numaralı formayı devralan 21 yaşındaki file bekçisi, teknik heyette Volkan Demirel gibi önemli bir ismin olmasının da avantajını yaşıyor.

8/9
Her ne kadar Demirel, yardımcı antrenör olarak Erol Bulut'un yanında olsa da, sık sık Altay ile görüşüyor, tavsiyeler veriyor, sohbet ediyor ve sürekli güven telkin ediyor.

9/9
Bununla beraber büyük bir motivasyonla çalışan Altay Bayındır sezon sonunda hem Fenerbahçe ile lig şampiyonluğunu kazanmak hem de Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'da yer almak istiyor. (Millliyet)


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.