Fenerbahçe'de ayrılık hazırlığı! İrfan Can sonrası...
02.02.2021

1/10
Fenerbahçe yaz ve kış dönemlerinde transferde en başarılı kulüp oldu, yeni sezonun kadrosunu bile şimdiden kurdu. Öte yandan yıldız ismin Fenerbahçe'den ayrılığı konusunda hazırlık yapıldı. (Milliyet)

2/10
Fenerbahçe yaz ayı transfer döneminden sonra ocak ayının da en hızlı kulübü oldu. Sarı-lacivertliler, son 1 ayda Mesut Özil, Osayi-Samuel, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci ile güçlü olan kadrosunu daha da güçlendirdi.

3/10
Gelecek sezon benzer yol izlenmeyecek
Ocak ayında yapılan bu transferlerin altında gelecek sezonun kadro planlaması da yatıyor.Sarı-lacivertliler sezon öncesi 18 transfer yaptı. Yeniden yapılanma çerçevesinde yapılan bu kadar çok transferin doğal olarak uyum süreci ile sıkıntıları oldu. Bu nedenle gelecek sezon için benzer bir yola gidilmeyecek.

4/10
Hedef Şampiyonlar Ligi

Yaz ayı transfer döneminde nokta atış denebilecek birkaç isim kadroya dahil olacak. İki transfer döneminde yapılan 22 transfer ile takımın iskeleti oluşturulacak. Fenerbahçe’nin hedefi şampiyon olup Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Burada başarılı olmak için de birbirine alışmış uyum içinde bir kadro gerekiyor.

5/10
Uzun vadeli plan

Dolayısıyla yaz ve kış transfer döneminde yapılan bu transferler aynı zamanda uzun vadeli bir planın da parçası. İlerleyen dönemlerde takım bu sayede daha az transfer transfer yapması hedefleniyor.

6/10
Ozan Tufan rahatlığı

İrfan Can Kahveci transferinin bir diğer avantajı ise Ozan Tufan ile ilgili olacak. Ozan yurtdışından birçok kulübün takibinde.

7/10
Bonservis beklentisi

Euro 2020 sonrası da iyi bir bonservis bedeli ile ayrılması söz konusu. İrfan Can’ın kadroya katılması sayesinde sarı-lacivertliler Ozan Tufan için daha rahat pazarlık yapabilecek.

8/10
Ozan giderse...

Ozan Tufan giderse yerini doldurmak için uğraşmayacak. Bu rolü İrfan Can üstlenecek.

9/10
Teklif gelmişti

Bu sezon performansıyla alkış alan Ozan Tufan için geçtiğimiz günlerde West Bromwich, masaya 7 milyon Euro (62 milyon TL) ile oturdu.

10/10
Olumsuz yanıt

Ancak yönetim, hem şampiyonluk yolunda takımın en önemli isimlerinden biri olması hem de teklifin düşük bulunması nedeniyle İngiliz ekibine olumsuz yanıt verdi.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.