Fenerbahçe'de ayrılık! Bitime 2 gün kala 4 isim birden
31.01.2021

1/12
Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Sarı lacivertli takımda transfer tahtasını kapanmasına 2 gün kala transfer çalışmaları devam ediyor. Takımdan ayrılacak isimlerde belli oldu.

2/12
Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel kadrosuna katan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerde belli oldu.

3/12
MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Süper Lig'de dün gece evinde Çaykur Rizespor konuk eden ve Valencia'nın müthiş frikik golü ile maçı kazanan sarı lacivertliler maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

4/12
İLK AYRILIK DİRAR

Sarı lacivertlilerde Erol Bulut'un sezon başında kadro dışı bıraktığı Faslı futbolcu Nabil Dirar dün gece resmen takımdan ayrıldı. Dirar eski kulübü Club Brugge ile anlaşma sağlandı.

5/12
ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI

Transfer penceresinin kapanmasına kısa bir süre kala yapacağı hamleler kadar, yollarını ayırmak zorunda kaldığı isimler üzerine de yoğunlaştı. Fenerbahçe başkan Ali Koç da “Göndereceğimiz isimler var, açıklayacağız“ dediği isimler de ortaya çıktı.

6/12
PEROTTI GİDİYOR

Fenerbahçe'ye Roma'dan transfer olan ve yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olan Arjantinli yıldız Diego Perotti ile yolların 1 şubata kadar ayrılması bekleniyor. Yıldız oyuncu yaşadığı sakatlık nedeniyle 4-6 arasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

7/12
Yaz transfer döneminde Vedat Muriqi'nin ayrılmasından sonra Samatta, Kemal Ademi ve Cisse'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de golcülerden istenilen performansı alamadı.

8/12
CISSE VE ADEMI

Yeni bir golcü transferi gerçekleştirmek isteyen sarı lacivertlilerde Cisse ve Kemal Ademi'nin de transferin bitimine kısa bir süre kala takımdan ayrılması bekleniyor. Cisse'nin adı Süper Lig'den birkaç takım ile anılırken, Ademi'ye ise ülkesinden teklif olduğu öğrenildi.

9/12
TOLGA İLE BURAYA KADAR

Orta sahada Ozan Tufan ve Gustavo'nun müthiş performansı nedeniyle ilk 11'de şanş bulamayan Tolga Ciğerci'nin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Büyük bir sakatlık dönemi sonrasında Galatasaray'dan transfer olan Tolga'nın da 1 şubata kadar takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılıyor.

10/12
İRFAN CAN'DA SON TEKLİF!

Fenerbahçe'de ayrılıklar yaşanırken İrfan Can Kahveci transferinde de gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz akşam Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ bir araya geldi. Sarı lacivertliler bir teklif daha iletti.

11/12
ÇILGIN TEKLİF

Başkan Koç’un, İrfan Can için 10 milyon Euro bonservis, 1 milyon Euro bonus artı Deniz Türüç’ü karşı tarafa sunduğu, ayrıca 7 milyon Euro bonus ile Deniz Türüç ve Papiss Cisse’yi de ayrı bir pakette teklif ettiği bildirildi.

12/12
ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞIYOR

Hatta oyuncunun, sezon sonuna kadar kulübünde kalması da opsiyonlar arasında yer alıyor. Son olarak dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’i kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Sarı-Lacivertliler’in, İrfan Can’ı da alarak hem sahada hem de masada Galatasaray’a üstünlük kurmak konusunda kararlı olduğu ifade ediliyor.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.