Rıdvan Dilmen: "Kötü de oynasa kazandı"
30.01.2021

1/7
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirdi.

2/7
KÖTÜ OYNAYARAK NADİR KAZANIR

Rizespor 1 puan alsaydı ya da 3 puan alsaydı, 'Ballıydılar' demezsin. Galiptir bu yolda mağlup. Fenerbahçe rakibine üstünlük sağlayamadı. Tabii ki bu maçın sonucu 40. haftada hatırlanmayacak, 3 puana bakılacak. Fenerbahçe'nin kötü oynayıp kazandığı bir iki maçtan biridir bu. Çünkü Fenerbahçe kötü oynadığı zaman kaybediyor.

3/7
G.SARAY'I DÜŞÜNÜYORLAR AMA...

Çantada keklik maçı olarak görülüyordu ama öyle olmadı. Hatayspor maçını bilen yok, herkes Galatasaray'ı düşünüyor. Fenerbahçe 8 maçın 7'sini kazanmış, Beşiktaş kazanırsa, liderliği kaybedebilir. Bu sene böyle bir lig oynanıyor. Trabzonspor kazanırsa 'Ben de buradayım' diyecek. Fenerbahçe'nin puanı 45, Trabzonspor kazanırsa 36 yapacak. Alanyaspor'un devam edebileceğini düşünmüyorum. Alanyaspor'un hedefi olsa, en değerli oyuncuları Bakesetas'ı verirler miydi?

4/7
KÖTÜ DE OYNASA KAZANDI

Fenerbahçe kazanmak zorundaydı, kötü de oynasa kazanmasını bildi. Bu maç 1-1 bitse, büyük darbe olurdu. Bu maçta mutsuz olan yoktur. Rize yenildi ama oyun da kendisi için iz bıraktı.

5/7
ZAMANLAMASI YANLIŞ

Hakem az daha başına iş alacaktı. Altay Bayındır'a faul var. Ancak düğün zamanlaması yanlış.

6/7
KIRMIZI NEDEN ÇIKMADI?

Ersin Destanoğlu aynı pozisyonda atıldı. Ancak hakem oynattı. Net görüyorsanız bayrağı kaldırın. Fenerbahçeli oyuncu ve kaleci Gökhan sakatlanabilirdi. Ofsayt olmasa kırmızı verecekti. Ofsaytsa, kırmızı göstermemen mi gerekiyor?

7/7
DERBİDE DEĞERLENDİRİRİZ

Attila Szalai'nın performansını Galatasaray maçında değerlendireceğiz. Derbide nasıl oynayacak, göreceğiz. Bright Osayi-Samuel için de bekleyelim. Bright Osayi-Samuel gibi oyuncular rakibe çok kart göstertir.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.