Erol Bulut'tan flaş kadro kararı! Mesut Özil ve Pelkas...
29.01.2021

1/21
Fenerbahçe yönetimi ara transferde yaptığı hamlelerle her mevkide alternatifli bir kadro oluştu. Teknik direktör Erol Bulut yaptığı açıklamasında gerçekleştirilen transferlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dünya yıldızı Mesut Özil'in transferinin ardından iyi bir grafik yakalayan Dimitrios Pelkas'ın bu durumdan nasıl etkileneceği merak konusu olmuştu. 45 yaşındaki çalıştırıcıdan flaş bir kadro kararı geldi. İşte yeni transferlerle Fenerbahçe 11'i...

2/21
Fenerbahçe'de takıma yapılan yeni takviyelerle her mevkide alternatifli bir kadro kuruldu ve sarı-lacivertliler ara transfer dönemine damga vurdu.

3/21
Dünya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yaratıcı oyunculardan olan Mesut Özil'in takıma dahil olmasıyla hücum gücü farklı bir seviyeye çıktı.

4/21
Bunun dışında Perotti'nin sakatlığı sonrası bu bölge içinde Osayi Samuel transfer edildi. Çizgide oldukça etkili bir performans sergileyen genç futbolcunun sarı-lacivertlilerin buradaki sorununa da çözmesi bekleniyor. Ancak Samuel transferi öncesi Thiam'ın bu bölgede etkili bir performansı söz konusu.

5/21
Samatta'nın iyileşmesiyle kanatlara geçen Thiam burada beklenenden de iyi bir performans sergileyince kafaları da karıştırdı.

6/21
Sarı-lacivertli takımın orta saha ve kanatlarda çok alternatifli güçlü bir kadrosu oldu. Bu bölgelerde yer alan beş forma için kadroda önemli isimler bulunuyor.

7/21
Hazır olduğunda Mesut, Gustavo ve Ozan'ın yerleri orta sahada garanti gibi. Kanatlar içinse Valencia, Osayi Samuel, Pelkas, Thiam rekabet içinde...

8/21
MESUT - PELKAS FORMÜLÜ

Bu sezonki transferler içinde en çok dikkat çeken isimlerden biri Pelkas oldu. Yunan futbolcu beklentilerin üzerinde bir performans gösteriyor. Mesut Özil de takımda en beğendiği oyuncunun Pelkas olduğunu ifade etti.

9/21
Artık oyunu hücum bölgesinde daha güçlü oynatmak isteyen teknik heyet iki yaratıcı oyuncu Mesut ve Pelkas'ı birarada kullanmak için çalışma yapıyor.

10/21
Özellikle takım hücum yaparken geride bu ikilinin bırakacağı olası boşlukları kapatmak için Gustavo ve Ozan'a büyük görev düşüyor. Ozan'ın yeni dönemle birlikte defansif anlamda daha çok rol alacağı kaydedildi.

İşte yeni transferlerle Fenerbahçe 11'i

11/21
ALTAY

12/21
NAZIM

13/21
SZALAI

14/21
SERDAR

15/21
CANER

16/21
LUIZ GUSTAVO

17/21
OZAN TUFAN

18/21
MESUT ÖZIL

19/21
OSAYI SAMUEL

20/21
PELKAS

21/21
SAMATTA


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.