Transfer tarihi belli oldu! Ozan Tufan'a dev bonservis
29.01.2021

1/11
Ara transfer döneminde yaptığı transfer hamleleriyle büyük yankı uyandıran Fenerbahçe'de gözler takımdan ayrılacak olan oyunculara çevrildi. Kadroda düşünülmeyen bazı isimlere veda edecek olan Kanarya'da Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Ozan Tufan ile ilgili flaş bir karar alındı. Vedat Muriqi ve Eljif Elmas'ın satışlarıyla mali anlamda rahat hareket alanı sağlayan sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunda da aynı yolu izleyecek. Sarı-lacivertli kurmaylar, performansıyla taraftarın sevgilisi konumunda olan başarılı orta saha oyuncusunun transfer tarihini de belirlendi. Fenerbahçe son dakika transfer haberleri...

2/11
Fenerbahçe transferde nokta atışı yapaya devam ediyor. Kadrosuna Mesut Özil, Attila Szalai ve Samuel Osayi'yi katan sarı-lacivertliler çalışmalarını sürdürüyor. Takıma transfer olacakların yanı sıra ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor.

3/11
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transferle ilgili gelen soruya “Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. Zamanı gelince açıklarız.“ cevabını vermişti.

4/11
Nabil Dirar, Kemal Ademi, Lemos ve Papiss Cisse'yi satış listesine koyan sarı-lacivertlilerde flaş Ozan Tufan gelişmesi yaşandı.

5/11
Temmuz ayından bu yana 21 transfer yapan Fenerbahçe, Eljif Elmas ve Vedat Muriqi'den sonra bir satış hamlesi daha yapmaya hazırlanıyor.

6/11
FLAŞ OZAN TUFAN PLANI!

Eljif Elmas ve Vedat Muriqi transferinden toplam 33.5 milyon euro bonservis bedeli elde eden Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı da potansiyel satışa çevirmek istiyor ve bu planlama çerçevesinde de görüşmelerini sürdürüyor.

7/11
A Milli Takım ve Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki futbolcu transferin gözdesi konumunda bulunuyor.

8/11
İngiltere Premier Lig ve Rusya'dan talipleri olan başarılı orta saha oyuncusu için sarı-lacivertli yönetim transfer kararını verdi.

9/11
14 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENTİSİ!

25 yaşındaki Ozan Tufan'ın bonsservis bedelini 14 milyon euro olarak belirleyen Fenerbahçe, bu yaz EURO 2020'den önce milli futbolcunun satışını gerçekleştirmek istemiyor.

10/11
FENERBAHÇE'NİN EURO 2020 PLANI

Ozan Tufan'ı Ocak ayında kadroda tutmak isteyen ve EURO 2020 sonrası satışa çevirmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi, milli futbolcudan elde edeceği ortalama 14 milyon euroluk bonservis bedeli ile yaz transfer döneminde hareket alanı sağlamayı hedefliyor.

11/11
OZAN TEKLİFLERİ DOĞRULAMIŞTI

Ozan Tufan yaptığı transfer açıklamada Crystal Palace'nın yanı sıra çeşitli Rus takımlarından da teklifler aldığını ancak Fenerbahçe Kulübü'nün menfaatleri ile transfer tekliflerinin örtüşmediğini dile getirmişti.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.