Fenerbahçe'de yeni transfer sinyali! Real Madrid'li Mariano Diaz...
24.01.2021

1/5
Ara transfer döneminde takımlar kadrolarını güçlendirmek için son dakika transferlerini peş peşe açıklamaya devam ediyor. Yılın transferini gerçekleştiren Fenerbahçe'de Mesut Özil'in ilk maçına ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Diğer yandan santrafor arayışlarına devam ediyor. 1 Şubat'ta sona erecek olan ara transfer dönemi bitmeden forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Real Madrid'in forvet oyuncusu Mariano Diaz ile ilgilendiği iddia edildi. Mariano Diaz'ı kiralamak isteyen Fenerbahçe'nin girişimlere başladığı ifade edildi. Fenerbahçe'de diğer alternatif isimler ise Premier Lig takımı Leicester City forması giyen Kelechi İheanacho... İşte son dakika transfer haberleri...

2/5
Fenerbahçe'de transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Dün açıklanan transfer Bright Osayi - Samuel resmi olarak Fenerbahçe'de... Mesut Özil'i transferini patlatan Fenerbahçe'de forvet hattına da arayışlar devam ediyor. Fenerbahçe, Avrupa'nın en kaliteli liglerinden olan İngiltere Premier Lig ve İspanya La Liga'da forma giyen 2 isim için girişimlere başlandığı iddia edildi.

3/5
REAL MADRİD'DEN MARİANO DİAZ VE LEİCESTER CİTY'DEN İHEANACHO

Takvim'in bir haberine göre, sezon başında alınan Pappis Cisse ve Kemal Ademi'den istediği performansı alamayan Fenerbahçe bu iki isimden birini göndermeyi düşünüyor. Forvet hattını güçlendirmek için girişimlere başlayan Fenerbahçe'nin Real Madrid forması giyen forvet Mariano Diaz'ı kiralamak için girişimlere başladığı iddia edildi. Mariano Diaz'ın alternatifi olarak da Leicester City forması giyen forvet İheanacho düşünülüyor.

4/5
FENERBAHÇE YÖNETİMİ ELİNİ ÇABUK TUTACAK

Fenerbahçe'de ilk tercihin R.Madrid'den Mariano Diaz olduğu bildirildi. 27 yaşındaki İspanyol golcünün kiralanması için Real ile görüşmeler devam ediyor. Ara transferde süre azaldığı için bu transferde acele ediliyor.

5/5
MARİANO DİAZ'IN ALTERNATİFİ İHEANACHO

Diaz'ın kiralanma sürecinde sorun çıkarsa 2. aday olan Leicester'ın Nijeryalısı Iheanacho için de İngiliz kulübüyle temas kuruldu. Görüşmeler Erol Bulut'un bilgisi dahilinde yapılıyor.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.