Fenerbahçe'de beklenen son! İstanbul'dan ayrıldı...
19.01.2021

1/11
Dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de bir de veda yaşandı. Yıldız oyuncu sessiz sedasız İstanbul'dan ayrıldı...

2/11
Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geçtiğimiz akşam dünya yıldızı Mesut Özil'i transfer etmek için İstanbul'a getiren sarı lacivertli ekiptede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

3/11
SZALAI'YE 4.5 YILLIK İMZA

Mesut Özil'in yanı sıra stopere transfer yapan Fenerbahçe'de Attila Szalai ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Genç yıldız dün gece tribünde yeni takımını da seyretti.

4/11
ANKARAGÜCÜ'NÜ RAHAT GEÇTİ

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü konuk etti. Maçı Thiam, Samatta ve Valencia'nın golleriyle 3-1 kazandı. Maç sonrasında Başkan Ali Koç birçok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

5/11
ALİ KOÇ AYRILIĞI AÇIKLADI

Mesut Özil ve Szalai'yi kadrosuna katan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ayrılığı da açıkladı. Arjantinli futbolcu Diego Perotti ile yola devam etmeyeceklerini belirten Başkan Koç, “Çok fazla sakatlıkla uğraşıyoruz. Perotti bir riskti, sakatlık geçmişine baktınız zaman. 4 maç oynadı, 3 maçta galibiyette büyük rol oynadı.

6/11
'İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI'

Talihsiz bir şekilde yeni sakatlığı nüksetti. Görünen o ki bu sezon faydalanamayacağız. Yaptığımız mukavele çerçevesinde adımlar atmak zorundayız. Fenerbahçe’ye inanarak geldi. Ama istediğimiz gibi gitmedi. Sahada olduğu süre boyunca bize büyük katkı sağladı.' dedi...

7/11
GECE YARISI İSTANBUL'DAN AYRILDI

Sezon başında Roma'dan transfer edilen Diego Perotti'nin ameliyat olmasına karar verildi. 10. haftadaki Beşiktaş maçında sakatlanan ve diz bağının kopmak üzere olduğu açıklanan oyuncu ile kontratın feshedilmesi bekleniyor.

8/11
İSTANBUL'DAN AYRILDI

Dün gece yarısı İstanbul'dan ayrılan Arjantinli yıldız Diego Perotti'nin durumu ameliyattan sonra şekillenecek.

9/11
EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu geçtiğimiz hafta gazetecilerle yaptığı sohbette, Perotti'nin ameliyat olması halinde 3-8 ay arasında sahalardan uzak kalabileceğini açıklamıştı. 32 yaşındaki Arjantinli oyuncu, bu sezon 4 maçta sahaya çıkarken, toplamda 3 kez fileleri sarsmıştı.

10/11
'SOSA'DAN VAZGEÇİLMİŞ'

Ameliyat için İstanbul'dan ayrılan ve sözleşmesi feshedilmesi kesin gözüyle bakılan Perotti'den sonra diğer iki ayrılığı da canlı yayında ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen açıkladı. Dilmen, 'Jose Sosa'dan vazgeçilmiş gibi. Diego Perotti ayrılıyor. Kemal Ademi ve Papiss Cisse ile de ayrılık düşünülüyor.' şeklinde konuştu.

11/11
DIRAR ERZURUMSPOR YOLUNDA

Fenerbahçe'de sezon başında kadro dışı bırakılan ve Emre Belözoğlu'nun menajeri ile ayrılık görüşmeleri yaptığı Faslı oyuncu Nabil Dirar'a Süper Lig'den Erzurumspor'un talip olduğu iddia edildi. Takımdan kesinlikle ayrılacak olan Dirar'ın teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.