Fenerbahçe'de BİLETLER kesildi
19.01.2021

1/10
Sezon başı transfer döneminde olduğu gibi ara transfer döneminde de fırtına gibi esen Fenerbahçe'de takıma katılan yeni futbolcular kadar, takımdan gönderilecek olan futbolcuların geleceği de büyük merak konusu olmaya başladı.

2/10
ZORUNLU VEDA; PEROTTI

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana sadece 194 dakika forma giyebilen Perotti, futbol kariyerinin devam edebilmesi için bıçak altına yatacak. Ameliyat olma kararı alan Perotti, bir anlamda da Fenerbahçe kariyerine son verdi. Ameliyat olacak olan Perotti'nin sözleşmesini fesh etmek için Arjantinli futbolcunun menajeri ile görüşen Fenerbahçe'nin kısa bir süre içerisinde sözleşme fesih bildirimini yapacak.

3/10
KARŞILIKLI ANLAŞAMAMAZLIK!

Teknik heyetin raporu doğrultusunda sezon başında kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, Faslı futbolcu ile karşılıklı anlaşma şeklinde yollarını ayırmak istiyor.

4/10
TEKLİFLERİ KABUL ETMİYOR

Fenerbahçe'den 1.5 milyon euro garanti maaş alan ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istemeyen 34 yaşındaki Nabil Dirar, gelen teklifleri de yeterli seviyede maaş seviyesine ulaşmadığı için kabul etmiyor.

5/10
DIRAR: PARAMI VERİN GİDEYİM

Fenerbahçe ile 2022 Haziran ayına kadar sözleşmesi olan ve bu sözleşmeden çıkmak istemeyen Nabil Dirar, sarı-lacivertli kulübün sözleşme fesih talebini kabul etmek için 1 milyon euro ücret talep ediyor.

6/10
KEMAL ADEMI GELDİĞİ GİBİ GİDİYOR

Fenerbahçe'de Nabil Dirar'ın yanı sıra kendisine takım bulması istenen bir diğer isim de Kemal Ademi... Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Ademi için Kayserispor ve Karagümrük'ten teklifler geldi ancak Ademi bu tekliflere sıcak bakmıyor.

7/10
LEMOS DA GÖZDEN ÇIKARILDI

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme de Lemos konusunda yaşandı. Sokratis'in Arsenal ile sözleşme fesih görüşmelerinin sonlandırmasını ve tercihini Genoa yerine Fenerbahçe'den yana kullanmasını bekleyen Fenerbahçe, Sokratis'in transferinin netleşmesi halinde Lemos ile yollarını ayıracak.

8/10
LEMOS, CELTA İLE GÖRÜŞÜYOR

Lemos'a transfer görüşmelerinde bulunması için izin veren Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcuya gereken bonservis kolaylığını sağlayacağını da iletti. Lemos, La Liga takımlarından Celta Vigo ile dirsek temasına başladı.

9/10
CISSE

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan Papiss Cisse ile ayrılık noktasına gelen Fenerbahçe, 38 yaşındaki Senegalli futbolcunun sözleşme feshi için görüşmelere başladı. Fenerbahçe, Cisse'nin sözleşmesini feshedere bir forvet transferi yaparak Samatta'yı yedekleyecek.

10/10
JOSE SOSA

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan ve sakatlık sürecinden bir türlü çıkamayan Jose Sosa'nın sözleşmesinin feshedilmesi gündeme geldi. Fenerbahçe Yönetimi, Sosa ile bu hafta içi bir değerlendirme toplantısı yapacak.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.