Fenerbahçe-Ankaragücü | Muhtemel 11'imiz
18.01.2021

1/18
Süper Lig'de 19. hafta heyecanı, Fenerbahçe-Ankaragücü karşılşmasıyla devam ediyor. Dün akşam oynanan derbinin ardından maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de zirveye yeniden ortak olmanın hesapları yapılıyor.

Sezona 18 yeni transfer yaparak başlayan Fenerbahçe, takımı adeta baştan kurarak büyük ses getirmişti. Ligin başında inişli çıkışlı performansıyla dikkat çeken Sarı Lacivertliler, son haftalarda yükselen performansları sebebiyle Beşiktaş ile zirveye ortak olmuştu.

2/18
Dün oynanan derbinin ardından zirveye yeniden ortak olmak için galibiyetten başka düşüncesi olmayan sarı lacivertliler, bu akşam saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda Ankaragücü'nü konuk ediyor.

3/18
Karşılaşma öncesinde tıpkı sezon başında olduğu gibi devre arası transfer döneminde de bombaları patlatan Fenerbahçe, son olarak Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'i İstanbul'a getirdi.

4/18
Ligde son 4 maçını kazanan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe, başkent temsilcisine karşı sahaya moralli çıkıyor. Maç eksiğiyle 35 puana sahip olan ve lider Beşiktaş'ın üç puan gerisinde ikinci sırada yer alan Erol Bulut'un öğrencileri, rakibini mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

5/18
Alt sıralardan kurtulmak isteyen Ankaragücü ise geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı ve haftaya 15 puanla girdi.

6/18
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş, Diego Perotti, Tolga Ciğerci, Gökhan Gönül ve Sadık Çiftpınar'ın yanı sıra cezalı durumdaki Mert Hakan Yandaş ve Caner Erkin takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıklarını yeni atlatan Jose Sosa ve Kemal Ademi'nin durumu maç saatinde belli olacak.

7/18
İşte Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısındaki muhtemel ilk 11'i:

8/18
Altay Bayındır

9/18
Nazım Sangare, Serdar Aziz, Tisserand, Novak

10/18
Luiz Gustavo, Ozan Tufan

11/18
Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Valencia

12/18
Mame Thiam

13/18
İşte Ankaragücü'nün Fenerbahçe karşısındaki muhtemel ilk 11'i:

Ricardo

14/18
Sarlija, Atakan, Erdi, Atila

15/18
Diousse, Lukasik

16/18
Lobzhanidze, Endri Çekiçi, Bolingi

17/18
Börven

18/18
MESUT ÖZİL BOMBASI

Fenerbahçe'nin dün gece geç saatlerde özel uçakla İstanbul'a getirdiği yıldız futbolcu Mesut Özil'in bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşmasını tribünden takip etmesi bekleniyor.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.