Mesut Özil transferi dünya basınında! İşte manşetler...
18.01.2021

1/13
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferi Mesut Özil, tüm dünya basınında manşetlerde yer aldı. Almanya, İspanya, İngiltere ve birçok ülkede haber oldu. İşte dikkati çeken bazı manşetler...

2/13
Bild: “Dünya şampiyonu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı“

Almanya'nın en çok satan gazetelerinden Bild'in manşetinde Mesut Özil transferi detaylı bir şekilde yer aldı. Bild, “Dünya şampiyonu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı“ başlığını kullandı. Haberde; hafta boyunca transferin gerçekleşeceğine dair işaretlerin olduğu yazıldı ve Mesut Özil'in ilk açıklamalarına da değinildi.

3/13
Kicker: “Yedi buçuk yıl sonra Arsenal'e veda“

Ünlü spor dergisi Kicker ise Mesut Özil transferini, “Yedi buçuk yıl sonra Arsenal'e veda“ başlığıyla okuyucularıyla paylaştı. Özil'in Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleştiğinin yazıldığı haberde futbolcunun Arsenal'den ayrılış sürecine yerildi ve Özil'in “Fenerbahçe formasını gururla giyeceğim“ sözleri gündeme getirildi.

4/13
Welt: “Türkiye'ye transferi tamamlandı“

Die Welt, “Türkiye'ye transferi tamamlandı. 7 yılı aşkın süreden sonra Arsenal'den ayrıldı“ şeklinde transfer haberini paylaştı. Haber detayında Mesut Özil'in ailesinin memleketi olan Türkiye'ye döndüğü ve 67 numaralı formanın futbolcunun memleketi Zonguldak'ı temsil ettiği hatırlatıldı.

5/13
“Londralılar eski yıldızlarından kurtulmak istiyordu“

Berliner Zeitung, “Mesut Özil, İstanbul'a gitti“ derken, haberde ise 'Londralılar uzun zamandır eski yıldızlarından kurtulmak istiyorlardı' denildi. Ayrıca Arteta ile Özil arasında yaşanan süreç, futbolcunun sosyal medyada transferine ilişkin verdiği mesajlar hatırlatıldı. Öte yandan haberde; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, “Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil“ paylaşımına yer verildi.

6/13
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet hatırlatıldı

Süddeutsche Zeitung, “Mesut Özil, İstanbul ekibi Fenerbahçe'ye transfer oluyor“ başlığını kullandı. Detaylarda ise Mesut Özil'in uzun süredir Arsenal kadrosunda yer almadığı ve adresinin Türkiye olduğu ifade edildi. Öte yandan Özil'in NTV'de yaptığı açıklamalar hatırlatıldı. Ayrıca detayda Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabatte şampiyonluk sayısı anlamında sarı-lacivertlilerin geride olduğu belirtildi.

7/13
The Sun: Türk lokumu!

İngiliz basından The Sun, 'Türk lokumu' başlığını attı. Ayrıca Arsenal'in gönderdiği Mesut Özil, 'formayı gururla giyme' sözü verdiği için Fenerbahçe'ye transfer olmak adına Türkiye'ye geldi yorumunu paylaştı.

8/13
“DC United ilgi gösterdi ama Fenerbahçe favori oldu“

The Guardian, “Mesut Özil Arsenal'e veda edip Fenerbahçe'ye tranferini tamamlamak için uçtu“ başlığını attı. Ayrıca MLS kulübü DC United'ın da Mesut Özil'e ilgi gösterdiği fakat; Mesut Özil'in Türk kökenli bir futbolcu olması sebebiyle Fenerbahçe'nin favori halinde geldiği anlatıldı.

9/13
“Ağır bir ücret indirimine gitti“

The Mirror, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu ve İngiltere'dekinden daha az para kazanacağını yazdı. Haberde; Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için ağır bir ücret indirimine gittiği yazıldı. Özil'in, Arsenal ile sözleşmesini 6 ay erken feshettiği için 7 milyon sterlinlik kazançtan olduğunu ve Fenerbahçe'de 3.5 milyon sterlin kazanacağı anlamına geldiği ifade edildi.

10/13
BBC, şemsiyeli fotoğrafla gönderme yaptı

BBC, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferini oyuncunun Arsenal'de kadro dışı olduğu ve tribünden maçı şemsiyeyle izlediği bir fotoğrafı paylaştı. Haberde, 'Arsenal'in orta saha oyuncusu Mesut Özil'e Fenerbahçe'ye transfer oluyor' denildi.

11/13
Marca: Mesut'un çilesi bitti

İspanya'dan Marca, bir dönem Real Madrid forması da giyen Mesut Özil'in transferini, yıldız oyuncunun çilesinin bittiği yorumuyla paylaştı. Ayrıca haberin detaylarında ise Mesut Özil'in futbolu bırakmadan önce Amerika'da oynamak istediği ifade edildi. Özil'in maaşı konusu İspanyolların da gündeminde. Haberde, Özil'in koronavirüs dönemi başladığında yüzde 12.5 oranında maaş kesintisini reddettiği belirtildi.

12/13
AS gazetesi: “Arsenal'deki korkunç döneme veda edecek“

AS gazetesi de Özil transferini hem sayfasından hem de canlı transfer bloğundan paylaştı. AS, “Mesut Özil sonunda İstanbul'a indi ve Fenerbahçe atkısıyla gülümsedi. Fenerbahçe ile imzalayacak ve Arsenal'deki korkunç son dönemine veda edecek. Sezonun geri kalanında 2 milyon Euro kazanacak (yıllık 4 milyon Euro ediyor) denildi. Haberde Mesut Özil'in bonuslar kazanacağı sporseverlerle paylaşıldı.

13/13
Mundo Deportivo: “Özil, Ankaragücü maçını tribünden izleyecek“

Mundo Deportivo, “Özil, Fenerbahçe'ye imza attığını doğruladı“ başlığını kullandı. Mesut Özil için görkemli bir tören düzenleneceği belirtilirken, futbolcunun Ankaragücü maçını tribünden izleyeceği iddia edildi.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.