Fenerbahçe'de flaş gelişme! Bonservisini istediler
11.01.2021

1/10
Ocak ayı transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte kulüpler de çalışmalarına hız verdi. Bir süredir Mesut Özil transferiyle gündem olan sarı-lacivertli takımda, transferde bir gelişme daha yaşandı. İşte ayrıntılar...

2/10
Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe'de transfer mesaisi aralıksız sürüyor.

3/10
Sarı-lacivertliler bir yandan Mesut Özil transferiyle uğraşırken diğer yandan da oyuncuları için gelen teklifleri değerlendiriyor.

4/10
Bu arada sezon başında Medipol Başakşehir'e kiralık olarak yollanan Deniz Türüç'te de flaş bir gelişme yaşandı.

5/10
Fenerbahçe'nin, Edin Visca'yı kadrosuna katmayı planladığı dönemde Başakşehir de Deniz'in bonservisini almak için harekete geçti.

6/10
Sarı-lacivertliler, Boşnak futbolcunun transferinde bonservis bedeliyle birlikte Deniz'i de takas olarak kullanmak istediğini iletmişti.

7/10
27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ise geçtiğimiz günlerde Hollanda'da verdiği röportajda geleceğine dair şunları dile getirmişti:

8/10
Başakşehir'de kiralık oynuyorum. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık sözleşmem var. Yaz aylarında sözleşmem yenilenecek ya da başka bir kulübe satılacağım. Avrupa'da üst düzey bir ligde yer alan kulüpte oynamak harika olur.

9/10
Ya da Fenerbahçe'ye geri dönüp Fenerbahçe'nin Süper Lig şampiyonu olması için katkıda bulunurum. Fenerbahçe büyük ve güzel bir kulüp. Ve bu sezon şampiyon olurlarsa, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar.

10/10
Şampiyonlar Ligi deneyimini bu sene yaşadım, harika bir tecrübe diyebilirim. Yani geleceğimle ilgili birçok senaryo var.


Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den Levent Mercan için sürpriz karar

Arrow

2 kulüp Osayi-Samuel'i ikna etmeye çalışıyor

Arrow

7 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.